Suprize pentru turişti. Autobuze noi între Braşov şi Poiana Braşov

Suprize pentru turişti. Autobuze noi între Braşov şi Poiana Braşov
20 decembrie 2017 Printează articolul

Autorităţile au pregătit unele suprize pentru turişti. Una dintre ele se referă la autobuze noi între Braşov şi Poiana Braşov. Turiştii care vor merge cu ocazia sărătorilor de iarnă în Poiana Braşov trebuie să ştie că autorităţile locale vor inaugura vineri, 22 decembrie, o linie de autobuz între staţiune şi centrul oraşului Braşov. Mai precis, autobuzul va avea capătul din staţiune la doi paşi de telegondolă.

Cele şase autobuze care vor circula pe acest traseu au program de la 8 dimineaţa la 10 seara. Costul biletului este de 2 lei.

Ofertă în funcţie de cerere

Dacă cererea este mare, autobuzele vor circula la un interval de cinci minute, asigură Ovidiu Bucurei, director al Societăţii locale de transport public. Asta, în condiţiile în care mai sunt şi alte curse, mai vechi, între oraş şi staţiune.

“Avem şase autobuze noi, totul este funcţional şi îi aşteptăm pe turişti să utilizeze acest traseu. În funcţie de cerere, vom putea asigura cursele la un interval de 5 minute. De asemenea, autobuzele de pe linia 60 vor avea şi o staţie intermediară în zona parcării mari, astfel că persoanele care vin cu linia 20 din Livada Poştei îşi vor putea continua drumul tot cu autobuzul până la staţia din apropierea telegondolei”, spune directorul.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu