Şedinţă. Gabriela Firea, chemată de consilierii Opoziţiei să dea explicaţii

Şedinţă. Gabriela Firea, chemată de consilierii Opoziţiei să dea explicaţii
06 decembrie 2017 Printează articolul

Gabriela Firea este chemată de consilierii Opoziţiei să dea explicaţii, în şedinţă extraordinară a CGMB, pentru târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei. O şedinţă care ar putea produce multe scântei politice este programată pentru vinerea aceasta, de la ora 15:00, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Întrunirea e caracterizată drept una extraordinară şi va avea ca scop să clarifice motivul pentru care Primăria Capitalei a vrut organizarea unui târg de Crăciun în Piaţa Victoriei.

Şedinţa a fost convocată de 21 de consilieri PNL şi USR. Atât primarul general, Gabriela Firea, cât şi directorii instituţiilor din subordinea PMB vor trebui să dea explicaţii pe acest subiect.

Ce vrea Opoziţia

Opoziţia solicită să fie date publicităţii toate documentele care au stat la baza deciziei de organizare a târgului de Crăciun în faţa clădirii Guvernului. Consilierii generali ai Opoziţiei vor să vadă documentele din partea Centrului de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. A nu se uita că Primăria Capitalei a susţinut că târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei a apărut ca idee în baza solicitării venite din partea acestor instituţii.

Un alt proiect pe ordinea şedinţei de vineri, solicitat tot de consilierii Opoziţiei, este de a se da o decizie care să stipuleze că Piaţa Victoriei va fi un spaţiu destinat exclusiv manifestărilor civice şi sindicale.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu