Şapte medalii pentru România la Turneul Internaţional de Informatică

Şapte medalii pentru România la Turneul Internaţional de Informatică
27 noiembrie 2017 Printează articolul

Şapte medalii reprezintă palmaresul pentru elevii români la Turneul Internaţional de Informatică. România a obţinut şapte medalii preţioase la Turneul Internaţional de Informatică “Shumen 2017”. Concursul a avut loc în Bulgaria, între 22 şi 26 noiembrie, participând elevi ai unor licee de Informatică din Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Serbia, Ucraina şi din ţara-gazdă. 

La categoria seniori, patru medalii de aur au fost cucerite de Costin-Andrei Oncescu, de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, Andrei Popa, de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, Alex Tatomir de la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila și Ștefan Constantin-Buliga de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București. 

Echipă polivalentă

Trei medalii de bronz au fost obţinute, la juniori (în foto), de Daniel-Ștefan Boni de la Liceul Internațional de Informatică din Constanța, Tudor-Gabriel Mocioi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București și Albert-Antoniu Greaca de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Capitală.  Competitorii din ţara noastră au fost pregătiţi pentru acest concurs de profesorii Marius Nicoli de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova și Adrian Panaete de la Colegiul Național „August Treboniu Laurian” din Botoșani. La pregătire şi-au adus aportul şi studenții Lucian Bicsi și Teodor Stelian Ionescu, de la Universitatea din București.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu