Răbdare, multă răbdare. Trafic infernal pe Calea 13 Septembrie

Răbdare, multă răbdare. Trafic infernal pe Calea 13 Septembrie
10 octombrie 2017 Printează articolul

Bucureştenii trebuie să se înarmeze cu răbdare, multă răbdare. Şi asta pentru că pe Calea 13 Septembrie va fi un  trafic infernal. Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) anunţă că între 10 octombrie şi 3 noiembrie vor fi făcute ample lucrări de reparaţii la conductele magistrale de termficare de pe Calea 13 Septembrie, una dintre arterele aglomerate din Capitală.

Ca urmare, carosabilul va fi decopertat în zonele de acces spre galeriile subterane, iar asta va duce la îngreunarea circulaţiei pe această arteră de circulaţie. RADET arată că aceste lucrări sunt autorizate de administraţia locală şi sunt absolut necesare, pentru a se evita posibile avarii în sezonul rece.

Să fim înţelegători

“Vă mulţumim pentru întelegere şi vă cerem scuze pentru disconfortul creat!”, astfel se încheie comunicatul RADET. Ce mai poţi să spui în acest caz? Nu este prima oară când lucrări de anvergură se fac în apropierea iernii sau chiar în plin sezon rece, fie pentru evitarea unor avarii, fie după ce avariile s-au produs deja. E clar că reţeaua de termoficare a Capitalei e pe cât de veche, pe atât de peticită. O schimbare din temelii a întregii infrastructuri ar fi necesară, dar administraţia locală susţine că nu are bani. Bucureştenilor care merg cu maşina proprie sau cu mijloacele de transport în comun pe Calea 13 Septembrie, aglomerată tot timpul anului, nu le rămâne decât exerciţiul răbdării.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu