Pe 1 decembrie se dechide Târgul de Crăciun, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Pe 1 decembrie se dechide Târgul de Crăciun, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti
22 noiembrie 2017 Printează articolul

Pe 1 decembrie se dechide Târgul de Crăciun, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, deci chiar de Ziua Naţională a României un motiv în plus de bucurie pentru bucureşteni. Târgul de Crăciun din Bucureşti îşi va deschide porţile, în PiaţaConstituţiei, la 1 decembrie, anunţă Primăria Capitalei. Aici va fi instalat un brad de 30 de metri înălţime.

Zilnic, între 10 dimineaţa şi 10 seara, bucureştenii vor putea să viziteze nenumăratele standuri unde se vor vinde tot felul de suveniruri, dar şi produse alimentare tradiţionale. În acest scop, vor fi amplasate peste 100 de căsuţe.

Pentru toate vârstele

În cursul desfăşurării târgului vor avea loc spectacole de muzică populară şi de dans. Mai mult de 1.000 de artişti din întreaga ţară sunt aşteptaţi în spectacole. Se vor adăuga meşterii populari care vor face demonstraţii în arta lemnului, a lutului, a sticlei.

Copiii vor avea un spaţiul al lor, Casa lui Moş Crăciun. Pe 16 decembrie îşi va face apariţia şi Moşul. Spectacolele cu spiriduşi vor avea loc zilnic în Casa lui Moş Crăciun.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu