Nana Mouskouri, în concert la Sala Palatului

Nana Mouskouri, în concert la Sala Palatului
01 martie 2016 Printează articolul

Nana Mouskouri revine în România, admiratorii putând să o vadă și mai ales, să-și desfete sufletul cu vocea specială a cântăreței, care va susține un concert în Capitală. Nana Mouskouri,legenda muzicii grecești și, totodată, un superstar internațional, va concerta în România pe 5 martie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului din București. Acompaniată de instrumentiști francezi, faimoasa cântăreață va susține un concert ce cuprinde șlagărele care au făcut-o celebră.

„Cantecul a fost prima mea dragoste și întotdeauna m-a ajutat să respir, să sper și să cred că este dragoste și pace în jur. Am avut șansa să lucrez cu oameni speciali și să realizez enorm de multe în viață. Am considerat că toate acestea merită să fie sarbatorite și că trebuie să mai cânt dragilor mei prieteni, spectatorii. La mulți ani tuturor celor care îmi arată că dragostea încă există. Și atâta timp cât va fi muzica pentru mine și prietenii mei, va fi dragoste!”, spune Nana Mouskouri.

Cu o carieră de peste o jumătate de veac, Nana Mouskouri a revenit pe scenă în octombrie 2013, la Atena, odată cu turneul aniversar „Happy Birthday Tour”, desfășurat de atunci în toată lumea. Turneul este o ocazie de a marca nu doar aniversarea celebrei soliste, cât și compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.
Nana Mouskouri este printre cântărețele cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, albumele și single-urile ei, interpretate în 12 limbi, fiind vândute in peste 350 de milioane de copii în toată lumea.

Biletele la concert au prețuri între 90 și 350 de lei, în funcție de categorie, astfel: • categoria VIP – 350 de lei; • categoria I – 250 de lei; • categoria a II-a – 250 de lei; • categoria a III-a – 120 de lei; • categoria a IV-a – 90 de lei. Biletele la concert se pot cumpăra fie de la Sala Palatului, fie de pe site-uri specializate în vânzarea de bilete la spectacole, precum http://www.infomusic.ro, http://www.eventim.ro, http://www.bilet.ro etc.

Sursa foto: http://www.nanamouskouri.qc.ca

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu