“My Fair Lady”, premieră la Grand Cinema & More

“My Fair Lady”, premieră la Grand Cinema & More
20 mai 2016 Printează articolul

Musicalul “My Fair Lady” al lui Frederick Loewe, de la a cărui premieră mondială pe Mark Hellinger Theatre de pe Broadway se împlinesc 60 de ani, poate fi văzut la Bucureşti într-o altă interpretare. De altfel, considerat “musicalul perfect”, în toată lumea spectacolul este pus în scenă în diverse variante. La noi, mai exact la București, producția este realizată de Grand Cinema & More, în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă, premiera spectacolului având loc joi, 26 mai 2016, la sala Epika.

Distribuţia

Din distribuția spectacolului, pentru care s-au pregătit şase reprezentaţii, fac parte următorii artiști: Irina Baianț, Ana Maria Georgescu, Ernest Fazekas, Richard Balint, Adrian Nour, Cătălin Neamțu, Ionut Burlan, Florin Budnaru, Filip Ristovski, Aura Călărașu, Oana Rusu, Diana Alexandra Vladu, Ovidiu Ușvat, Marius Șeimeanu, Tony Adam, Claudia Susanu, Judith State, Daniela Tocari, Pavel Ulici. Participă dansatorii: Marian Chirazi, Relu Dobrin, Raluca Dura, Marius Dura, Roxana Niculae, Bianca Patrichi, Irina Strungăreanu și Florin Tănase. Corul si orchestra sunt dirijate de maestrul Daniel Jinga.
„Gândim acest spectacol ca un mod de a spune o poveste atât de cunoscută oamenilor din toate categoriile sociale, receptată într-o după-amiază plăcută sau o seară, dar care face ca mesajele noastre să rămână undeva în componenta aceea de valoare pe care fiecare scoarță cerebrală o are. Este un spectacol ce se vrea și pentru suflet, dar și pentru minte, deopotrivă. Iar pentru mine personal este un superb pariu.”, spune Răzvan Ioan Dincă, regizorul musicalului.

Reprezentaţiile spectacolului

Cele şase reprezentaţii ale spectacolului sunt programate astfel: • Joi, 26 mai, de la ora 20:00. • Vineri, 27 mai, de la ora 20:00. • Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00 şi de la ora 20:30. • Duminică, 29 mai, de la ora 15:00 şi de la ora 20:30.
Preţul unui bilet este cuprins între 129 şi 159 de lei, pe categorii, astfel: • Zona 1 – 159 de lei. • Zona 2 – 149 de lei. • Zona 3 – 135 de lei. • Zona 4 – 129 de lei.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu