Liber la biciclete. Alte 25.000 de vouchere acordate de Primăria Capitalei

Liber la biciclete. Alte 25.000 de vouchere acordate de Primăria Capitalei
19 ianuarie 2018 Printează articolul

În plină iarnă, primăriţa Firea dă liber la biciclete şi alte 25.000 de vouchere vor fi acordate de Primăria Capitalei. După principiul “iarna îţi faci car şi vara sanie”, Primăria Capitalei are în plan acum, în toiul iernii, să acorde vouchere pentru biciclete, în valoare de 500 de lei fiecare. Reamintim că acest proiect a început anul trecut, când Primăria Capitalei a acordat primele 5.000 de vouchere persoanelor care au domiciliul sau rezidenţa în Bucureşti.

Autorităţile se ţin de cuvânt

La vremea respectivă, foarte mulţi oameni au fost înscrişi în acest program, dar numai o mică parte dintre ei au prins efectiv voucherul. Oficialităţile au spus atunci că programul va continua, iar cei deja înscrişi nu vor fi uitaţi. Şi iată că autorităţile locale se ţin de cuvânt.

Ca atare, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat ca încă 25.000 de vouchere să fie acordate cetăţenilor Capitalei. Fiecare voucher va fi, şi de această dată, în valoare de 500 de lei.

Precizări importante

„Pentru a fi incluşi în etapa a doua a Programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor fi invitaţi să-şi actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program”, arată Primăria Capitalei.

Aşadar, cei care au depus actele pentru un voucher vor primi în viitorul apropiat o scrisoare pe cale electronică din partea Primăriei Capitalei în care sunt anunţaţi asupra numărului de înregistrare care le-a fost alocat. Ca să vină la timpul potrivit şi să ridice voucherul.

Ce se poate achiziţiona

Trebuie reamintit că în baza acestor vouchere pot fi achiziţionate biciclete simple, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway sau Ninebot, cât şi accesorii ale acestor echipamente. Toate sunt destinate persoanelor de peste 18 ani.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu