La Sibiu, festival cu vin, mâncare, muzică şi multă voie bună

La Sibiu, festival cu vin, mâncare, muzică şi multă voie bună
06 octombrie 2017 Printează articolul

Da, în acest sfârşit de săptămână, pe 7 şi 8 octombrie, cei care vor trece prin Sibiu se vor bucura de vin, mâncare, muzică şi multă voie bună. Totul se întâmplă pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în cadrul celei de-a doua ediţii a VINFEST. Treisprezece crame din România și Republica Moldova vă așteaptă cu cele mai bune vinuri la evenimentul de pe strada Cetății, vizitatorii fiind martorii unor adevărate acte de savoare, de degustare de vinuri.

15 căsuţe cu mult, mult vin

        

La această a doua ediţie a VINFEST, cinsprezece căsuțe cu vinuri și multe alte surprize vor sta la dispoziţia tuturor celor care vor trece pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, strada Cetăţii. Vor fi reprezentate toate zonele viticole importante din România, anume de la  Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata și Gorgandin. Din Republica Moldova, anul acesta vor fi prezenţi cei de la crama Cricova.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame se vor găsi la vânzare în căsuțele special amenajate la  VINFEST, în 7 şi 8 octombrie de la ora 10:00, până la ora 22:00 în noapte.

Jazz de calitate timp de două zile

Un vin de calitate, nu-i aşa?, nu se poate gusta aşa, pur şi simplu, ci savoarea licorii bahice va fi parcă sporită dacă în jur vor răzbate acorduri de jazz.  Concret, atmosfera va fi întreținută de concerte susţinute de şase dintre cele mai apreciate trupe şi artişti de jazz la ora actuală. Este vorba de Essential Notes, Guilty Lemon, Cuibul, Rubie, Helen și Jazzybit. Sâmbătă, de la ora 18:00 vor concerta Essential Notes, Guilty Lemon, Cuibul, iar duminică, tot de la ora 18:00, îi veţi putea asculta pe Rubie, Helen și Jazzybit. Concertele vor avea loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Chef Marius Rafa va găti mâncăruri speciale

Nu vor fi uitaţi nici gurmanzii, şi acestora pregătindu-li-se o mega surpriză, la VINFEST.  Astfel, Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la ’’Masters of Flames”, vor găti mâncăruri speciale pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/.

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu