„Jumătate voi, jumătate noi!” Reduceri la biletele CFR de Valentine`s Day și Dragobete

„Jumătate voi, jumătate noi!” Reduceri la biletele CFR de Valentine`s Day și Dragobete
13 februarie 2019 Printează articolul

„Jumătate voi, jumătate noi!” este sloganul pentru oferta la biletele CFR în luna iubirii. Vorbim de reduceri la biletele CFR de Valentine`s Day și Dragobete. Şi nu orice reducere, ci una consistentă, de 50 %. CFR nu face în luna iubirii nici o diferenţă, astfel că reducerea de tarif de 50 % este valabilă şi mâine, de Valentine`s Day, şi duminică, 24 februarie 2019, de Dragobete.

Sloganul CFR Călători pentru biletele la jumătate de preț de Valentine`s Day și Dragobete este „Jumătate voi, jumătate noi!”. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Litsa cu trenurile cu tarif redus de Valentine`s Day și Dragobete

“Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.”, se spune în comunicatul CFR Călători.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să sune la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern). De asemenea, pentru alte informaţii călătorii se pot adresa şi personalului CFR din stații.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu