Judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură

Judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din  magistratură
08 februarie 2017 Printează articolul

Judecătoarea Camelia Bogdan, cunoscută publicului mai ales după dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă şi Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a fost exclusă din magistratiură, printr-o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

După Florian Coldea, Camelia Bogdan este al doilea personaj controversat care pică după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă.  Hotărârea CSM nu este definitivă, putând fi atacată la instanţa supremă în termen de 15 zile. De altfel, Camelia Bogdan şi-a anunţat intenţia de a contesta decizia CSM la instanţa supremă şi la CEDO.

Decizia de astăzi, 8 februarie 2017, a CSM poate fi citită pe site-ul CSM, la adresa  http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/08_02_2017__86292_ro.PDF. Mai multe amănunte privind cazul judecătoarei Camelia Bogdan pot fi citite pe http://www.luju.ro.

Vă lăsăm să ghiciţi care este al treilea personaj aşteptat s-o ia pe tobogan şi despre care, de asemenea, a tot vorbit Sebastian Ghiţă. Să vă dăm un indiciu? Cucuvea!

 

Sursa foto: http://www.luju.ro

  Categorie:
adaugă comentariu

1 Comment

  1. februarie 09, 14:31 #1 MLDD

    Sunt si romani de peste hotare care citesc acest site. Anumite stiri ne-ar interesa astfel incit sa intelegem mai bine ce se mai intimpla in tara, dar nu avem timp sa citim multe situri pina aflam care sint siturile care prezinta stiri politice in mod cit mai profesional si obiectiv.

    Puteti sa inserati in articol trimiteri si la un site de stiri cotidiene reputabil care ne permite sa aflam mai multe in timp cit mai scurt si intr-o maniera cit mai eficienta? Multumesc si succes in continuare!

    Reply to this comment

Adaugă comentariu