„JobTransport” la Universitatea Politehnică din Bucureşti, pe 7 noiembrie

„JobTransport” la Universitatea Politehnică din  Bucureşti, pe 7 noiembrie
02 noiembrie 2017 Printează articolul

„JobTransport” va avea loc la Universitatea Politehnică din Bucureşti, pe 7 noiembrie. Târgul locurilor de muncă din domeniul transporturilor este anunţat pentru data de 7 noiembrie la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Evenimentul este organizat de portalul www.transport-business.ro în parteneriat cu Facultatea de Transporturi. „JobTransport” şi este deja la a cincea ediţie.

Aşadar, diverse companii din domeniul transporturilor şi logisticii vor fi prezente cu oferta lor de locuri de muncă. O posibilitate de a se angaja există chiar şi pentru studenţi, care au astfel posibilitatea să câştige experienţă în domeniul în care studiază.

Sfaturi utile

Şi dacă tot vorbim de tineri, atunci să ştiţi că aici veţi avea posibilitatea să discutaţi şi cu consilieri de carieră. Care vă vor învăţa cum să vă prezentaţi în faţa unui angajator, cum să scrieţi un CV care să vă reprezinte cât mai bine atât profesional, dar şi în privinţa calităţilor native. Şi, nu în ultimul rând, să vă îndrume spre acel domeniu pe care îl stăpâniţi cel mai bine. Altfel spus, în faţa unui posibil angajator trebuie să arătaţi că ştiţi ce vreţi, că aveţi un plan de viaţă bine pus la punct.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu