Incredibil. Aproape 1.500 de chiriaşi într-un apartament de două camere

Incredibil. Aproape 1.500 de chiriaşi într-un apartament de două camere
23 ianuarie 2018 Printează articolul

Un caz incredibil în Galaţi, de ar putea concura fără probleme pentru Cartea Recordurilor, arată că aproape 1.500 de chiriaşi sunt înregistraţi într-un apartament de două camere. Probabil că această ştire ar putea să fie un element pentru Cartea Recordurilor. Nu mai puţin de 1.489 de persoane au mutaţie pe un apartament de doar două camere. O să spuneţi că nici dacă ar sta pe câţiva centimetri pătraţi fiecare, tot nu ar putea să încapă atâta puhoi de lume. Evident că totul e doar scriptic.

Situaţia a fost descoperită de autorităţile din oraşul Galaţi. Bărbatul de 43 de ani, acuzat de fals în declaraţii, făcuse astfel mutaţie pe această locuinţă pentru cetăţeni ai Republicii Moldova, deci aproape 1.500 de chiriaşi. Bineînţeles că toţi plăteau pentru afacerea asta, în timp ce proprietarul se alegea cu bani serioşi.

Comunicatul oficial

„Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa unui bărbat de 43 ani, din Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, în formă continuată. În perioada 2016-2017, acesta ar fi făcut, în nenumărate rânduri, declaraţii necorespunzătoare adevărului, în faţa funcţionarilor din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Galaţi, completând formularul prin care primea în spaţiu, la adresa unde locuia, cetăţeni din Republica Moldova. În schimbul obţinerii de foloase materiale, bărbatul ar fi facilitat, în acest mod, obţinerea domiciliului scriptic, în municipiul Galaţi, unui număr de 1.489 cetăţeni moldoveni”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei din oraşul Galaţi.

Nu e un caz singular

Cazul de la Galaţi e departe de a fi singular. Situaţii de acest fel au fost semnalate, de-a lungul anilor, în mai multe oraşe mari din România, inclusiv în Bucureşti. Aproape de fiecare dată fiind vorba de cetăţeni români care au primit în spaţiu mai mulţi cetăţeni din Republica Moldova.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

1 Comment

  1. ianuarie 24, 08:21 #1 Riella Gab

    Incredibil, dar adevarat. Si functionarii care se ocupau cu actele nu si-au amintit fata aceluiasi barbat, vazuta de sute, mii de ori? Sau sufera toti de dementa precoce?

    Sau primeau si ei o cota parte din aceasta afacere profitabila? Mai repede cred ca da, aceasta este explicatia anomaliei. Ca la Romania, furati, fratilor, cit puteti!!!

    Reply to this comment

Adaugă comentariu