Iată primăria care îşi suspendă activitatea cu publicul pentru o lună

Iată primăria care îşi suspendă activitatea cu publicul pentru o lună
18 decembrie 2017 Printează articolul

Poate nu vă vine să credeţi dar iată primăria care îşi suspendă activitatea cu publicul pentru o lună. Este vorba de Primăria din Moşniţa Nouă, localitate din judeţul Timiş, care a pus astăzi pe uşă un anunţ în care arată că instituţia îşi suspendă programul cu publicul pentru aproape o lună. Mai precis, începând de astăzi şi până pe 15 ianuarie 2018.

E adevărat că sunt şi excepţii, în privinţa naşterilor, căsătoriilor şi înmormântărilor. Cât priveşte plata taxelor locale, e clar, după data de 15 ianuarie, anul viitor.

Motivul întreruperii

Dar iată ce scrie pe hârtia adresată tuturor cetăţenilor. 

“Primarul comunei Moşniţa Nouă dispune: programul de lucru cu publicul se suspendă în perioada 18.12.2017 – 15.01.2018, pentru închiderea anului fiscal şi deschiderea noului an, cu excepţia înregistrării naşterilor, căsătoriilor şi deceselor”.

Motivul acestei situaţii, prezentat de primarul comunei, Florin Bucur, e legat de tot felul de programe de mentenanţă făcute de nişte firme.

“Programul cu publicul este suspendat din data de 18 decembrie până în data de 15 ianuarie. Nu ţine foarte mult de noi treaba asta, ţine de programele pe care le avem implementate. Aceste programe sunt ţinute în mentenanţă de anumite firme din Baia Mare, care ne-au transmis că au nevoie pentru implementarea noilor programe de mai mult timp şi din cauza aceasta a trebuit oarecum, voit-nevoit, să ne conformăm”, este exclicaţia dată de primarul acestei localităţi.

Se vor întoarce cu forţe proaspete

Tot edilul mai ţine să precizeze, aşa cum remarcă Mediafax, că angajaţii instituţiei pe care o conduce vor veni la lucru în această perioadă. Ei vor avea de rezolvat o serie de probleme curente, pentru a închide anul curent, în privinţa documentaţiei, şi a-l deschide pe următorul.

“Noi suntem la serviciu, ce putem să facem este să ne reglăm şi noi situaţiile de sfârşit de an şi să ne pregătim pentru un nou început de an. Toată lumea lucrează, nu neapărat angajaţii nu vin la lucru. Toată lumea e la lucru. În registratură se preia corespondenţa, ceea ce mai putem, mai sprijinim, mai ajutăm, dar sunt departamente unde nu mai putem să lucrăm. În 15 ianuarie pornim programul cu publicul din nou. Ni s-a promis că poate şi mai repede se rezolvă, dar depindem, aşa cum spuneam, în special la taxe şi impozite, de aceste programe şi trebuie să aşteptăm până ei ne pun la punct cu tot ce înseamnă noul an. Dacă ne dau drumul mai repede, este posibil să pornim şi noi mai repede programul cu publicul”, se arată primarul încrezător în viitorul apropiat.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu