Fetiţă de nouă ani, din Petrila, dispărută. Este dată în urmărire naţională

Fetiţă de nouă ani, din Petrila, dispărută. Este dată în urmărire naţională
11 decembrie 2017 Printează articolul

O fetiţă de nouă ani din Petrila este dată dispărută şi este căutată la nivel naţional. Fetiţa a dispărut din faţa casei unde se juca. Dispariţia a fost raportată autorităţilor duminică seara.

Denisa Lăban are nouă ani şi este din oraşul hunedorean Petrila. Copilul a fost dat în urmărire naţională. Bunica a povestit poliţiştilor că a lăsat fetiţa pentru scurt timp în faţa casei, după ce amândouă se întorseseră de la cumpărături.

Precizări de la Poliţie

”În jurul orei 01:45, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, fiica sa, Lăban Denisa Alexandra, în vârstă de nouă ani, a mers la un magazin din oraşul Petrila, unde a fost însoţită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoţit-o pe minoră până aproape de locuinţă, în zona Pieţei Căprioara, după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Autorităţile au dat publicităţii fotografia copilului. Cei care văd copilul sunt sugaţi să ia imediat legătura cu cea mai apropiată secţie de Poliţie.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu