Dumnezeu nu doarme. Unde a fost prins un hoţ dat în urmărire

Dumnezeu nu doarme. Unde a fost prins un hoţ dat în urmărire
07 decembrie 2017 Printează articolul

Probabil că fiecare dintre noi a spus măcar o data “Dumnezeu nu doarme!”. O să fiţi uimiţi unde a fost prins un hoţ dat în urmărire. Dat în urmărire naţională după ce a comis mai multe furturi în România şi Grecia, un bărbat a fost prins acolo unde aproape nimeni nu se aştepta, la coadă la moaşte. Probabil că hoţul o fi vrut să se roage pentru iertarea păcatelor, dar a uitat că pentru tot ce ai săvârşit pe pământ, tot aici vei plăti. Ca atare, a fost încătuşat de jandarmi.

Incindentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, la Brăila, unde fuseseră aduse moaştele Sfântului Nicolae. Sute de oameni se aşezaseră la coadă, pentru a se închina la sfintele moaşte. Printre ei, şi cel care fusese dat în urmărire naţională, în condiţiile în care are o condamnare. Trebuia prins ca să o şi ispăşească.

Firul evenimentelor

Adevărul este că individul s-a dat singur de gol. Pentru că a atras atenţia jandarmilor. Bărbatul de 30 de ani avea un comportament destul de violent. Ca atare, a fost scos din mulţime şi legitimat. Atunci jandarmii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi l-au încătuşat.

”Miercuri seara, pe timpul asigurării măsurilor de ordine publică la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, cu ocazia pelerinajului organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Protoieria Brăila, prilejuit de aducerea moaştelor Sfântului Ierarh Nicolae, jandarmii din dispozitivul de asigurare a măsurilor de ordine publică au observat un bărbat care avea asupra sa un bagaj voluminos şi prin comportamentul său tulbura buna desfăşurare a evenimentului. În urma legitimării acestuia s-a identificat persoana ca fiind B.I.D., în vârstă de 30 ani din loc. Siret, jud. Suceava”, aflăm din comunicatul transmis de Jandarmeria din Brăila.

Mai mult decât atât, autorităţile arată că bărbatul prins acum are de ispăşit o pedeaspă de şase ani şi două luni pentru infracţiunile comise în România şi Grecia. “Poliţiştii brăileni au pus în executare mandatul, iar bărbatul se află acum în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi”, se arată în finalul comunicatului de presă.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu