Dovadă de civism. Cu ce s-a dus la poliție un tânăr din Motru

Dovadă de civism. Cu ce s-a dus la poliție un tânăr din Motru
22 octombrie 2017 Printează articolul

Avem motive de bucurie când aflăm că mai sunt și tineri cu simț civic. Este cazul unui tânăr din Motru care a predat poliției un obiect. Poliţiştii din Motru au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani. Acesta a venit la secţie cu un portofel în care erau 700 de euro, dar şi mai multe carduri bancare. Tânărul le-a spus oamenilor în uniformă că a găsit portofelul pe strada Macului, din oraşul Motru.

Un anonim

În portofel se mai găseau actele proprietarului, dar şi ale soţiei acestuia, astfel încât oamenilor legii nu le-a fost greu să-l găsească pe omul respectiv, pentru a-i preda lucrul pierdut. Cât despre tânărul care a dovedit astfel spirit civic se ştie că este de loc din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi. El nu a vrut ca numele lui să fie făcut public. Poliţiştii l-au felicitat totuşi pentru fapta sa.

Comunicatul oficial

Tânărul de 22 de ani „a cerut ajutorul oamenilor legii pentru identificarea persoanei care și-a pierdut portofelul care, pe lângă suma de bani, mai conținea actele de identitate ale proprietarului și ale soției sale, precum și carduri bancare. Potrivit actelor de identitate, polițiștii au identificat și au luat legătura cu proprietarul portofelului, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Motru. Acesta s-a prezentat la sediul poliției, ocazie cu care și-a recuperat bunul pierdut”, este comunicatul de presă al poliţiei din localitate, preluat de Mediafax.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu