Din vară, curse cu avionul între Cluj şi Antalya

Din vară, curse cu avionul între Cluj şi Antalya
08 ianuarie 2018 Printează articolul

Din vară, de pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj se vor introduce curse cu avionul între Cluj şi Antalya. Pe parcursul verii acestui an vor exista curse charter de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj până în Antalya. În fiecare sâmbătă, un avion va pleca din cel mai mare oraş al Transilvaniei. Anunţul a fost făcut de directorul aeroportului, David Ciceo.

Detalii din program

Concret, prima cursă va fi în data de 2 iunie, iar ultima pe 22 septembrie, a spus oficialul. Zborurile vor fi efectuate de o aeronavă Airbus 321, care o capacitate de 216 locuri.

Pe de altă parte, se ştie deja că aeroportul din Cluj asigură zboruri spre 45 de detinaţii din 20 de ţări. Antalya fiind o destinaţie de vacanţă foarte căutată de români, e normal ca legătura cu avionul să fie asigurată şi din această parte a României.

Cifre tot mai mari

Statisticile arată că peste 2,5 milioane de pasageri au trecut prin aeroportul din Cluj pe parcursul anului 2017. A fost o creştere cu 50% faţă de anul precedent, arată şefii acestei instituţii.

”Ne bucurăm că a crescut foarte mult şi componenta de trafic turistic, am avut 22% creştere pentru charterele turistice, 82.695 pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016. Considerăm că încă avem potenţial pentru că deservim întreaga Transilvanie, deşi competiţia este tot mai mare. Numărul de pasageri pe charterele turistice a crescut permanent. O să sprijinim în continuare noile destinaţii, o să le mediatizăm tot mai mult astfel încât să ne adresăm tot mai mult şi judeţelor învecinate”, a conchis directorul aeroportului clujean.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu