Despacito, cea mai difuzată melodie din toate timpurile

Despacito, cea mai difuzată melodie din toate timpurile
20 iulie 2017 Printează articolul

Considerat cântecul de vară cu mult înainte ca emisfera nordică să se fi încălzit şi vara să fi şi venit, portoricanul Luis Fonsi a bătut toate recordurile, Despacito – melodia pe care o interpretează alături de rapperul Daddy Yankee, fiind  cântecul cel mai difuzat din toate timpurile.

„Lansată iniţial de Luis Fonsi şi rapperul Daddy Yankee, Despacito a înregistrat 4,6 miliarde de fluxuri în Spotify şi alte servicii muzicale. Single-ul portoricanului l-a depășit pe cel al lui Justin Bieber’s – Sorry și remixurile sale afiliate, dar artistul canadian nu trebuie să fie dezamăgit. Remixul de la Despacito a bătut toate topurile din Marea Britanie, SUA și Europa.”, scrie The Telegrapf.

De fapt, canadianul Justin Bieber trebuie să fie mândru de succesul melodiei Despacito, având în vedere implicarea sa personală. Melodia cântăreţului portorican Fonsi a fost remixată de vedeta pop Justin Bieber, iar în prezent a ajuns la o difuzare globală fulminantă, de 4,6 miliarde de ascultări pe platformele de streaming online.

Despacito, peste 2,6 miliarde de vizualizări în doar şase luni

Publicat pe 12 ianuarie 2017 pe platforma Youtube, videoclipul Despacito a adunat un număr record de vizualizări,  fiind vorba de peste 2,6 miliarde de vizualizări în 190 de zile. În 20 iulie 2017, Despacito a înregistrat pe Youtube 2.680.888.043 de vizualizări, Dacă se păstrează această tendinţă fulminantă, nu este exclus ca Despacito să ajungă videoclipul cel mai vizionat vreodată pe platforma Youtube.

Sursa foto: www.youtube.com

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

2 comentarii

  1. iulie 23, 05:19 #1 mldd

    DE CE NU ESTE INCLUS IN ARTICOL SI LINK-UL CATRE YOUTUBE? ERA MAI USOR DE ACCESAT ASTFEL!

    DAR, ESTE O STIRE BINEVENITA,
    NICI NU STIAM.
    MULTUMESC, STIRIUTILE, O SA TE VIZITEZ IARASI!

    Reply to this comment
    • iulie 25, 18:56 stiriAdmin Author

      Buna ziua! Tot pe prima pagina, ceva mai jos, la sectiune „Video” aveti si clipul de pe youtube, deci doar dati clik si ascultati melodia ! Auditie placuta si va multumim !

      Reply to this comment

Adaugă comentariu