De Valentine`s Day.  Cadouri în funcţie de zodia iubitei

De Valentine`s Day.  Cadouri în funcţie de zodia iubitei
11 februarie 2019 Printează articolul

De Valentine`s Day sau, mai pe româneşte spus, Ziua Îndrăgostiţilor puteţi oferi cadouri şi în funcţie de zodia iubitei. Evident, sugestiile sunt la modul general şi s-au avut în vedere caracteristicile fiecărei zodii, dar, evident, cel mai bine ştie iubitul/logodnicul/soţul cam ce-şi doreşte persoana iubită. În funcţie de zodia iubitei, îi ajutăm pe domni să aleagă cadoul potrivit pentru un Valentine`s Day de excepţie. Anul acesta,  Sfântul Valentin pică joia şi, aşa cum deja ştiţi, va fi o zi în care tinerii din întreaga lume sărbătoresc dragostea într-un mod cât mai original. Pe lângă deja clasicele flori şi bomboane, vă propunem un cadou în funcţie de zodia iubitei.

Cadou pentru zodia Berbec 

Cum berbecii par a fi cei mai îndrăzneți nativi din Horoscop, un cadou care să pună în valoare îndrăzneala nu ar fi de evitat. Aşa că, de ce nu o plimbare cu elicopterul sau un salt cu paraşuta? Sau, poate şi mai bine, o declaraţie de dragoste în vârf de munte, mai ales că CFR vinde bilete la jumătate de preţ de Valentine`s Day. Dacă nu ajungeţi la munte mâine, puteţi încerca de Dragobete, că doar şi atunci e tot Ziua Îndrăgostiţilor, specific României, deci o sărbătoare 100 % românească.

 

Cadou pentru zodia Taur 

Taurii, parcă la polul opus berbecilor, iubesc cee ace ţine de liniștea lor sufletesacă. Aşadar, un cadou pentru casă ar fi perfect!  Dar, ar merge şi o mâncare bună, deci o cină romantică s-ar plia perfect pentru femeia Taur.

 

Cadou pentru zodia Gemeni 

Gemenii par a se da în vânt după un cadou privind autocunoașterea, deci sigur nu veţi da greş dacă oferiţi iubitei Gemeni o carte motivaţională. Şi cum în librării oferta de cărţi legate de autocunoaştere chiar este foarte mare, chiar aveţi de unde alege.

 

 

Cadou pentru zodia Rac 

Femeia Rac este foarte legată de rădăcinile sale, deci un cadou legat de tradiţii i-ar plăcea foarte mult. O ie, o geantă tradiţională, o eşarfă sau o brăţară cu motive tradiţionale româneşti  sunt doar câteva idei. La fel de bine ar merge şi un obiect de artizanat, nu?

 

 

Cadou pentru zodia Leu 

Leoaicele, asemeni Leilor, adoră tot ce ține de putere, Adoră grandoarea, deci  lucrurile scumpe o vor ajuta să strălucească. Aşadar, pentru iubita Leoaică puteţi opta fie pentru un lucru scump, fie pentru ceva simplu dar, neapărat, elegant, deci o poșetă sau port-fard  ar putea fi cadoul perfect de Valentine`s Day.

 

 

Cadou pentru zodia Fecioară 

Femeia Fecioară, aşa cum deja o ştim, este meticuloasă, ordonată și adoră să dețină controlul asupra lucrurilor. Acestea fiind spuse, un cadou din zona office ar fi o idee potrivită. De exemplu, un organziator de birou, o agendă mai sofisticată sau orice alt obiect electronic ce o va ajuta pe femeia Fecioară să-şi organizeze şi mai bine activităţile zilnice ar putea fi cadoul ideal de Valentine`s Day 2019.

 

Cadou pentru zodia Balanță 

Balanțele, femeile patronate chiar de marea Venus, zeiţa Dragostei, adoră să-și îngrijească şi spiritul, nu doar fizicul. Aşadar, fie că mergeţi pe latura fizică – o brăţară din aur sau altă bijuterie preţioasă, fie pe ceva ce ţine de cultivarea laturii spirituale – un aparat sau o cameră foto care să înregistreze momentele fericite, o plimbare în natură încheiată cu o cină romantică o vor face fericită pe femeia Balanţă. Nu uitaţi declaraţia de dragoste!

 

Cadou pentru zodia Scorpion

Cum secretele sunt viaţa lor, a femeilor Scorpion, un cadou care să le ducă în lumea misterelor ar fi ideal. De exemplu, o călătorie într-o zonă considerată mistică ar putea fi cadoul perfect.

 

Cadou pentru zodia Săgetător

Femeia Săgetător, asemeni Bărbaţilor Săgetător adoră călătoriile, deci, nimic mai simplu. Numai că, dacă vreţi s-o faceţi cu adevărat fericită, lăsaţi-o pe Femeia Săgetător să aleagă locul unde să plecaţi. Cărei femei nu-I place să aibă ultimul cuvânt? Cu atât mai mult Femeii Săgetător!

 

Cadou pentru zodia Capricorn 

Pentru Femeile Capricorn, considerate mai conservatoare şi cărora nu le place să iasă din obişnuinţa zilnică, orice cadou ar fi potrivit. Doar că nu trebuie să pedalaţi pe ceva sofisticat, extravagant, ci pe ceva moderat. Aşadar, o cină romantică în care să vă reîprospătaţi iubirea  ar fi potrivită. Dacă relaţia a ajuns în punctul în care trebuie să faceţi pasul următor, o cerere în căsătorie va fi, cu siguranţă, un moment de-a dreptul magnific, şi Valentine`s Day 2019 va rămâne memorabil.

Cadou pentru zodia Vărsător

Cum Femeile Vărsător iubesc cu adevărat Iubesc suprizele, mai mult decât oricare altă femeia din Zodiac,  cadoul de Valentine`s Day 2019  chiar trebuie să fie original, deci aveţi ceva de muncă. Dar, cum sigur aţi tatonat de ceva vreme terenul şi v-aţi cam făcut o oarecare idee, aveţi grijă să nu gafaţi. Aflaţi ce i-ar plăcea şi nu a mai primit, şi fuga la mall după cadou. Dar, mare atenţie Domnilor!

 

 

Cadou pentru zodia Pești

Femeia Peşti, poate cel mai romantic semn zodiacal şi care pune mult preţ pe atitudinea iubitului, aşteaptă să fie copleşită şi emoţiile să o copleşească. Aşadar, oferiţi-I femeii Peşti un cadou care ţine de emoţii – un CD cu cântăreţul sau formaţia preferată, o seară la un spectacol aşteptat, un album de pictură etc. sunt doar câteva idei. Nu uitaţi însă să-i oferiţi flori.

 

O floare, o inimioară…. 

De altfel, sfatul cu florile este valabil pentru toate zodiile. Orice femeie adoră să primească flori şi să i se reamintească faptul că este iubită. Să nu uităm că joi, 14 februarie 2019, sărbătorim şi declarăm iubirea, deci sentimentele sincere trebuie să fie pe primul plan şi să fie clamate de ambele părţi. Concluzionând, pe lângă cadoul special pentru doamna din viaţa voastră, nu uitaţi florile şi ceva dulce, dulce – bomboane în formă de inimioare!  Evident, şi doamnele vor oferi bărbatului iubit ceea ce cred că acesta şi-ar dori şi i-ar face plăcere, că vorbim de 14 Februarie, nu de 8 Martie.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu