Americanii nu mai au bani să susţină Ambasada SUA la Bucureşti

Americanii nu mai au bani să susţină Ambasada SUA la Bucureşti
22 ianuarie 2018 Printează articolul

Chiar că sunt de râsul lumii, dacă americanii nu mai au bani să susţină Ambasada SUA la Bucureşti. Dacă şi americanii se plâng de lipsa banilor, atunci ce să mai zicem de alţii. Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat azi oficial pe propriul portal că aceasta e o perioadă grea prin care trece, din punct de vedere financiar. Practic, activitatea e redusă la minimum, asta însemnând serviciile consulare şi cele de urgenţă.

Comunicatul oficial

„Toate serviciile consulare şi de viză obişnuite şi de urgenţă oferite de Ambasada SUA la Bucureşti vor continua în această perioadă în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii. Solicitanţii de viză care au o programare la interviul pentru viză ar trebui să se prezinte la data şi ora programată”, iată anunţul făcut azi de Ambasada SUA la Bucureşti.

Politica, bat-o vina

Totul se întâmplă din cauză că Legislativul de la Washington nu a votat încă Bugetul pe acest an. Aşadar şi la ei tot politica pune gaz pe foc. Ca atare, o serie de instituţii publice, inclusiv ambasadele, îndură consecinţele de pe urma acestei situaţii.

O situaţie similară a mai fost înregistrată în 2013. Atunci au fost plătite retroactiv salariile pentru perioada de criză din instituţiile bugetare.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu