Cupa României 2016: Dinamo sau CFR Cluj?

Cupa României 2016: Dinamo sau CFR Cluj?
17 mai 2016 Printează articolul

Astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională va avea loc mult aşteptata întâlnire dintre Dinamo şi CFR Cluj, meci care va decide câştigătoarea râvnitului trofeu – Cupa României, ediţia 2015-2016. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 21,30 de posturile Tv Digi Sport 1, Pro Tv şi Dolce Sport.
Pentru acest meci, după cum subliniază Federaţia Română de Fotbal, “Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa. Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.”

In memoriam Ekeng

Meciul se anunţă cu atât mai important şi sentimental pentru toată echipa Dinamo, fiind, practic, aşa cum îşi doresc jucătorii, o finală în memoria fotbalistului cu numărul 14, ca un ultim omagiu pentru Ekeng, fotbalistul camerunez care a murit în urmă cu mai bine de o săptămână chiar pe terenul din Ştefan cel Mare.
Pentru a marca memoria lui Ekeng, suporterii pregătesc un moment special pentru fotbalistul camerunez dispărut atât de devreme dintre noi. O fanfară va susţine un moment solemn înainte de fluierul de start al partied, iar în minutul 14 al meciului, partida va fi întreruptă preţ de câteva secunde.

Cine a câştigat trofeul

trofeu cupa romaniei

Până acum, trofeul Cupa României a fost câștigat de echipe reprezentând 14 orașe din România. Lider detașat este Capitala, pentru că Steaua, Rapid, Dinamo și Progesul au cucerit, împreună, 49 de Cupe ale României. Celelalte orașe câștigătoare sunt: Craiova (6 trofee), Timișoara și Cluj-Napoca (4 trofee), Ploiești (3 trofee), Arad (2 trofee), Oradea, Petroșani, Bistrița, Drobeta-Turnu Severin, Reșița, Turda, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu (un trofeu).

Trafic restricţionat

Începând cu ora 17:00, traficul rutier va fi restricționat, gradual, în zona Arenei Naţionale, până la defluirea totală a spectatorilor astfel:
• Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
• Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și Rondul de la intrarea în stadion, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
• Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și Rondul de la intrarea în stadion, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
• Str. Sergent Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și acces intrare în stadion.
Ca rute ocolitoare, polițiștii recomandă următoarele artere:
• Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;
– Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.
Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia. Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, iar traversarea străzii să o facă prin locurile semnalizate și marcate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu