Containerele stradale cu haine pentru nevoiaşi sparte de hoţi

Containerele stradale cu haine pentru nevoiaşi sparte de hoţi
09 ianuarie 2018 Printează articolul

În loc să fim darnici şi să îi ajutăm pe cei mai puţin norocoşi, iată că şi containerele stradale cu haine pentru nevoiaşi au fost sparte de hoţi. Containerele stradale unde lumea poate să pună haine pentru nevoiaşi au fost privite la început ca o metodă civilizată pentru o mână de ajutor din partea celor care au ceva în plus. Numai că ideea asta a ajuns, din păcate, şi în vizorul hoţilor.

Cazul din Filiaşi

Un astfel de caz a fost înregistrat zilele trecute în oraşul Filiaşi. În plângerea dată la Poliţie de către un martor se arată că trei femei au acţionat în jurul uriaşului recipient. Numai că ele nu ajungeau să ia lucrurile din interior. Drept pentru care au găsit soluţia salvatoare pentru ele şi au folosit un copil. El a intrat şi a scos de acolo hainele, bucată cu bucată. Din relatările presei doljene rezultă că există chiar şi poze depuse la autorităţi.

Se pare că hoţii au coborât dintr-o maşină cu numere de Timiş. Acum poliţiştii încearcă să-i identifice pe făptaşi. Dacă vor fi prinşi, pentru fapta lor vo face închisoare între şase luni şi trei ani.

Semnal negativ

Mai grav este însă semnalul negativ pentru cei care vor să doneze haine. Se pare că aceste containere nu sunt atât de sigure. Poate că autorităţile se vor gândi la o metodă mai eficientă pentru ca hainele care prisosesc să ajungă la cei nevoiaşi. Nu la hoţi…

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu