Concurs naţional de discursuri politice, pe 11 septembrie

Concurs naţional de discursuri politice, pe 11 septembrie
07 septembrie 2017 Printează articolul

De parcă s-ar fi anunţat cine ştie ce concurs naţional de discursuri politice, sumedenie de senatori şi deputaţi şi-au luat liber de la Parlament pe 11 septembrie, când se deschide anul şcolar. Vor şi ei să fie prezenţi la festivităţile de pe întreg cuprinsul patriei, să se înfigă la un discurs, să-i vadă lumea, să mai promită ceva, orice, să mai zâmbească în faţa camerelor de luat vederi, să mai dea o declaraţie, să mai facă, să mai dreagă. Ştim deja. Spectacolul de discursuri politice se repetă an de an. Ne-am plictisit!

Unde va fi ministrul Educaţiei

Dacă te uiţi în presa locală din toate judeţele nu se poate să nu vezi de pe acum ştiri cu deputaţii şi senatorii din judeţele respective care şi-au anunţat participarea pe la licee, pe la şcoli, peste tot.

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, va merge în Maramureş, potrivit unui comunicat oficial, unde va fi prezent la Şcoala Gimnazială din Vişeu de Sus. Cu această ocazie va fi inaugurată şi grădiniţa din localitate, dată în folosinţă cu ajutorul financiar al Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

 

Sursa foto: http://www.graiul.ro

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu