Colectă de haine vechi în 15 parcuri din Sectorul 1

Colectă de haine vechi în 15 parcuri din Sectorul 1
25 august 2017 Printează articolul

Dacă vedeţi nişte containere de culoare bej amplasate în diverse parcuri din Sectorul 1 din Bucureşti, trebuie să ştiţi că acestea s-au amplasat pentru colectă de haine vechi sau haine noi pe care nu le  folosiţi. În consecinţă, dacă aveți haine de care nu mai aveți nevoie, lăsaţi-le în spațiile special amenajate în parcurile din Sectorul 1. Hainele respective vor ajunge, prin direcțiile specializate ale Primăriei Sectorului 1, la persoanele nevoiașe.

Containerele, amplasate în 15 parcuri

Containerele pentru colecta de haine vechi sau pe care nu le mai folosiţi s-au amenajat în următoarele 15 parcuri: -Parcul Luigi Cazzavillan, Parcul Venus, Parcul Regina Maria, Parcul Brâncuși, Parcul Nicolae Iorga, Parcul I.C. Brătianu, Parcul Automatica, Parcul Piața Pajura, Parcul Teofana,  Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu, Parcul Izbiceni, Parcul Cireșoaia, Parcul Băneasa şi Parcul Adalin
Cetăţenii sunt rugaţi să doneze doar haine curate, care mai pot fi purtate ulterior. De foarte mare ajutor în gestionarea acestei activităţi ar fi ca îmbrăcămintea să fie, în prealabil, ambalată și etichetată cu informații privind conținutul.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu