Cinci premii la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

Cinci premii la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică
22 noiembrie 2017 Printează articolul

Elevii din România au obţinut cinci premii la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. Este vorba de două medalii de argint, două de bronz şi o menţiune la a XI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată în Thailanda între 12 şi 20 noiembrie.

Medaliile de argint au fost câştigate de Radu Andrei, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila şi de Robert-Gabriel Păşcălău, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Andrei-Horațiu Eftime, din clasa a XI-a la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din București și Paul-Florin Rebenciuc, clasa a IX-a la Colegiul Național „Ştefan cel Mare” din Suceava au fost premiaţi cu bronz.

George-Pantelimon Prodan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța a obţinut o mențiune.

Lotul ţării noastre a fost pregătit de conferenţiarul universitar doctor Cristian Pîrghie, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, și de profesorul doctor Petru Crăciun, inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Suceava.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu