CFR Cluj a câştigat Cupa României 2016

CFR Cluj a câştigat Cupa României 2016
18 mai 2016 Printează articolul

Deşi meciul de fotbal părea a fi în mâna dinamoviştilor, în final CFR Cluj a reuşit marea victorie şi a câştigat Cupa României, sezonul 2015-2016, după loviturile de la 11 metri. La finalul meciului, scorul era egal, de 2-2, astfel că au urmat cele două reprize de prelungiri şi apoi loviturile de la 11 metri, care au şi decis echipa câştigătoare.

Dinamo a scăpat victoria printre degete

Dinamo a început meciul în forţă şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 21, prin Gnohere, după un penalty obţinut tot de el. Apoi, în minutul 35 Bicfalvi a majorat scorul, dinamoviştii părând ca vor obţine o victorie clară şi uşoară în faţa clujenilor. N-a fost aşa, CFR revenind excelent dupa pauză şi marcând repede, în minutul 47, prin Juan Carlos. Ulterior, repriza a doua a curs cu ocazii din ambele părţi, chiar cu o dominare mai pronunţată a dinamoviştilor. Cu toate acestea, când nu se mai aştepta aproape nimeni şi Dinamo părea că va adduce Cupa în Ştefan cel Mare, CFR Cluj a reusit lovitura de egalare chiar în minutul 89, prin Cristian Lopez, ducând meciul în prelungiri. Cea mai mare ocazie a prelungirilor i-a apartinut dinamovistului Valentin Lazar, în minutul 118, care a şutat bine dar mingea a lovit bara, astfel că prelungirile s-au încheiat tot cu scorul egal 2-2. La penalty-uri, totul a mers frumos din ambele părţi, primele patru lovituri ale ambelor echipe fiind categorice şi intrând în poartă. A cincea lovitură a fost cea care a decis câştigătoarea. În timp ce CFR Cluj nu a ratat nici o execuţie, şutul dinamvistului Rotariu, ultimul desemnat de Rednic la loviturile de la 11 metri , a fost apărat de Marc, portarul lui CFR Cluj.
Pentru CFR Cluj, la loviturile de departajare au înscris C. Lopez, T. Lopes, Beleck, Petrucci şi Ruiz.
Pentru Dinamo au marcat Bicfalvi, Gnohere, Anton şi Lazăr, Rotariu, aşa cum am spus, ratând.
Per ansamblu, pe Arena Naţională a fost o finală frumoasă, destul de echilibrată, un meci de fotbal jucat şi cu tribune pline, la finala Cupei României de aseară fiind în jur de 40.000 de spectatori.

Sursa foto: http://www.digi24.ro/

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu