Cercetare naţională despre temele pentru acasă ale elevilor

Cercetare naţională despre temele pentru acasă ale elevilor
07 noiembrie 2017 Printează articolul

Să vorbim despre temele pentru acasă ale elevilor, deci o cercetare naţională despre temele pentru acasă ale elevilor. De astăzi începe o consultare naţională pe această temă, lansată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei.

Aşadar, este vorba despre o cercetare care va avea la bază opiniile cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor.

Se va vorbi despre temele pentru acasă ale elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal. Despre cum ar trebui să arate aceste teme, ca ele să fie mai eficiente. Şi ce probleme sunt din acest punct de vedere. Probleme pe care ministerul de resort le vrea remediate.

Unde vă scrieţi părerea

Cercetarea va fi on-line. Se dau, ca urmare, trei adrese la care profesorii, elevii şi părinţii îşi pot spune părerea. Iată adresele, pentru fiecare categorie în parte :

Până când?

Un ultim amănunt este legat de faptul că nu va fi nevoie să vă daţi datele personale în momenul în care veţi completa chestionarul.

Consultarea publică va dura până în data de 20 noiembrie. După aceea, specialiştii din domeniul educaţiei vor centraliza toate răspunsurile şi vor trage concluziile. Să sperăm că de pe urma acestei cercetări vor urma schimbări pozitive. Pentru elevi şi, totodată pentru temele de acasă ale elevilor.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu