Cea mai mare tiroliană din Bucureşti, în Parcul “Orăşelul Copiilor”

Cea mai mare tiroliană din Bucureşti, în Parcul “Orăşelul Copiilor”
27 iunie 2017 Printează articolul

Cea mai mare tiroliană din București va fi amplasată în Parcul “Orășelul Copiilor” din sectorul 4 și, după cum spune şi titlul, va avea o lungime de peste 300 de metri. Datorită faptului că va avea două posturi de plecare simultan, tiroliana va fi unicat în România. Ce înseamnă, mai exact, tiroliana cu două posturi de plecare simultan? Concret, amatorii de sporturi extreme nu vor mai pierde timpul stând la rând, ci vor avea posibilitatea să parcurgă de cât mai multe ori distanța dintre cele două platforme. După cum subliniază constructorii, cei care iubesc experienţele încărcate cu multă adrenalină vor avea parte de o experiență de neuitat. Plecarea se va face de la o înălțime de 12 metri iar viteza de coborâre va ajunge la 65 de km pe oră, deci adrenalina va atinge cote ridicate.

Cei care doresc să-și petreacă astfel timpul liber la înălțime (persoane între 14 și 65 de ani, fără probleme majore de sănătate) o pot face zilnic, între orele 12:00 – 21:00, în condiții de maximă siguranță

Punctele de plecare și de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesați, iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte stardarde europene de fabricație și folosire.

Roată panoramică

Tiroliana nu va fi singurul punct de atracției din parc. Acesteia i se va alătura şi cea mai nouă roată panoramică din România, animată de 25 de mii de beculețe.  Bucureștenii care vor să vadă orașul de la o înălțime de peste 30 de metri au acum ocazia şi nu trebuie decât să meargă în Parcul “Orăşelul Copiilor” din Sectorul 4 al Capitalei. “Orășelul Copiilor” se va înnoi și cu alte aparate de joacă pentru cei mici, precum un labirint al oglinzilor și două roller coastere de ultimă generație, dintre care unul pe apă.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu