Ce manuale de clasa a V-a a mai aprobat Ministerul Educaţiei

Ce manuale de clasa a V-a a mai aprobat Ministerul Educaţiei
06 septembrie 2017 Printează articolul

Cinci manuale de clasa a V-a au fost aprobate astăti de ministrul Educaţiei, după cum anunţă ministerul de resort. Este vorba despre manuale de la disciplinele Istorie, Educaţie tehnologică, Informatică, Limba Engleză (limba modernă 2) şi Limba Engleză (limbă modernă 1), studiu intensiv.

Decizia de astăzi vine în urma rezoluţiilor date de Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, în contextul în care unele edituri contestaseră licitaţia organizată de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în acest an.

În linie dreaptă

Astfel, manualele de astăzi se adaugă la lista cărţilor şcolare deja aprobate în luna august pentru alte şapte discipline, acelea făcând parte din loturile care nu au făcut obiectul unor contestaţii din partea editurilor.

Urmează ca până în 15 septembrie cadrele didactice care predau la clasa a V-a să exprime opţiunile legate de oferta pusă la dispoziţie. Abia după aceea, Ministerul va semna contractele cu editurile care propun aceste titluri. Cert este că, potrivit calendarului, aceste manuale ar urma să ajungă în şcoli abia în prima jumătate a lunii octombrie.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu