Bătălia pentru biciclete se dă în Consiliul General al Capitalei

Bătălia pentru biciclete se dă în Consiliul General al Capitalei
04 septembrie 2017 Printează articolul

După o primă înfrângere, bătălia pentru biciclete continuă să se dea tot în Consiliul General al Capitalei. Primăria Capitalei anunţă că îşi menţine dorinţa de a suplimenta cu 25.000 numărul de vouchere acordate bucureştenilor pentru achiziţionarea de biciclete. În şedinţa din 30 august a Consiliului General nu au fost întrunite voturile necesare pentru ca această propunere să devină realitate. În următoarea şedinţă se va repune pe tapet această chestiune.

Până acum, 5.000 de vouchere pentru biciclete au fost deja date în mod gratuit bucureştenilor, aceştia mergând apoi la anumite magazine, a căror listă o găsiţi aici, pe site-ul nostru, la adresa https://www.stiriutile.ro/magazinele-de-biciclete-in-baza-voucherelor-oferite-de-primaria-capitalei/. Primăria a spus că numărul de solicitări pentru vouchere e mult mai mare, aşa că a solicitat suplimentarea cu încă 25.000 a numărului de vouchere acordate bucureştenilor pentru biciclete.

Calcule politice

Numai că în şedinţa din 30 august a Consiliului General nu a fost întrunit numărul de voturi necesar pentru acest deziderat. E drept că toţi cei 26 de consilieri din partea PSD şi ALDE, prezenţi la şedinţă, au votat pentru acest proiect. În schimb, consilierii PNL, USR şi PMP au votat împotrivă ori au preferat abţinerea.

O problemă a fost că doi consilieri de la PSD au lipsit de la şedinţă. Absenţa a fost motivată, spune comunicatul Primăriei Capitalei. Cert e că nu a fost întrunită majoritatea pentru ca acest proiect să devină operaţional.

Ca urmare, Primăria Capitalei anunţă că în următoarea şedinţă a Consiliului General acest proiect va reveni pe ordinea de zi. Vom vedea dacă atunci va fi majoritatea necesară pentru ca voinţa primăriţei legată de biciclete să devină realitate.

Sursa foto: adevarul.ro/

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu