Autobuzele noi mai aşteaptă.  Licitaţia, amânată de Primăria Capitalei

Autobuzele noi mai aşteaptă.  Licitaţia, amânată de Primăria Capitalei
07 decembrie 2017 Printează articolul

Autobuzele noi pentru Bucureşti mai aşteaptă, după ce  licitaţia a fost amânată de Primăria Capitalei. Deşi de-a lungul acestui an s-a bătut multă monedă pe tema sutelor de autobuze noi care vor fi cumpărate de Primăria Capitalei, iată că de măreţele planuri nu s-a ales în final nimic. Totul a fost amânat pentru anul viitor. Un comunicat al autorităţilor din Bucureşti arată în esenţă că abia în luna martie, anul viitor, vom mai vorbi pe acest subiect.

Vă reamintim că prima licitaţie organizată de Primăria Capitalei a fost luni la rând blocată de contestaţii. După ce acestea au fost rezolate, s-a trecut la o nouă procedură de licitaţie. Urma ca firmele să depună ofertele. Pasul următor a fost ca timp de 25 de zile, potrivit legii, Primăria să evalueze aceste oferte. Perioada în cauză a expirat pe 5 decembrie. Dar totul a luat o altă întorsătură.

Motivele amânării

Motivul invocat de autorităţile locale în privinţa amânării e pus pe seama complexităţii caietului de sarcini, dar şi a numărului mare de documente care fac parte din propunerile tehnice.

„Având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat perioada de 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată de PMB, în vederea achiziţionării de autobuze, Municipalitatea anunţă că, potrivit art. 227 alin 3 din Legea 99/2016, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018. Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval”, anunţă Primăria Capitalei printr-un comunicat de presă.

 

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu