Alertă. Două noi cazuri de dezaxaţi care agresează sexual copii

Alertă. Două noi cazuri de dezaxaţi care agresează sexual copii
19 ianuarie 2018 Printează articolul

Din nou alertă, având în vedere că s-au înregistrat două noi cazuri de dezaxaţi care agresează sexual copii. Trăim într-o lume care nu mai e deloc normală. Ba devine chiar periculoasă pentru cei mici când tot apar dezaxaţi care agresează sexual copii.

Au apărut două ştiri despre oameni în toată firea, nu şi în toate minţile. Una e legată de un profesor de religie acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor, la clasă. Asta s-a întâmplat într-o şcoală din Copşa Mică, judeţul Sibiu. Altă ştire e despre un muncitor care a agresat sexual o elevă în curtea unei şcoli din comuna Izvoarele, judeţul Olt.

Înregistrarea din telefon

Cazul din Copşa Mică a ieşit la iveală după ce mama unei eleve de clasa a XII-a a găsit filmarea în telefonul fetei. Imediat a început o anchetă, atât din partea Inspectoratului Şcolar Sibiu, cât şi a Poliţiei.

Profesorul respectiv şi-a dat demisia din învăţământ. Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului fac şi ei anchetă şi au spus că el va fi exclus şi din rândul preoţilor.

Alt obsedat

În ce priveşte cele petrecute în comuna Izvoarele, aici e vorba de o elevă de 14 ani care a fost victima unui bărbat de 47 de ani. Bărbatul lucra în apropierea şcolii pe un şantier. El a încercat să o sărute pe fată, atingând-o în zonele intime. Fata a ţipat, profesorii au sărit să o salveze, a fost chemată Poliţia, iar atacatorul a fost reţinut.

După poliţistul pedofil de săptămânile trecute apar, iată, alte cazuri de dezaxaţi. Şi atunci stau şi vă întreb în ce lume trăim. Că eu pur şi simplu nu mai înţeleg.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu