Alergare la „Crosul IOR 51”

Alergare la „Crosul IOR 51”
04 mai 2016 Printează articolul

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 10:00, în Parcul IOR (cunoscut şi sub denumirile Titan, Balta Albă sau Al. Ioan Cuza) din Sectorul 3 al Capitalei locuitorii doritori de alergare sunt aşteptaţi la „Crosul IOR 51”. Evenimentul sportiv „Crosul IOR”, organizat pentru al doilea an consecutiv, marchează împlinirea a 51 de ani de existenţă a frumosului parc bucureştean, de unde şi denumirea „Crosul IOR 51”.
Întrucât Parcul IOR este consacrat ca un loc destinat plimbărilor în familie, dar este potrivit şi pentru activități sportive, „Crosul IOR 51” a fost conceput ca un eveniment sportiv la care să poată participa și câștiga premii toți membrii familiei.
Înscrierile la competiţie se fac exclusiv online, pe site-ul www.crosior.ro, până la data de 5 mai 2016, participarea fiind gratuită. La cros sunt așteptate să alerge aproximativ 2.000 de persoane.
Pentru că la start se pot alinia toţi membrii familiei, de la mic, la mare, traseele au distanțe cuprinse între 1.000 și 2.000 de metri, în funcție de categoria de vârstă.

Categorii de alergători

Alergătorii se pot înscrie la următoarele categorii:
• familii – bunici, părinți și copii mai mici de 11 ani, care vor alerga împreună; • copii (11-14 ani); • adolescenți (15-18 ani); • tineri (19-35 de ani); • părinți (36-50 de ani) ; • bunici (peste 51 de ani).
Cei care se vor clasa pe primele locuri vor primi în dar un copac (platan), pe care să îl planteze cu familia și prietenii în Parcul IOR, imediat după încheierea crosului. În total, vor fi plantaţi 51 de copaci, numărul aniversar al Parcului IOR.
“În cinstea parcului, chiar înainte de startul crosului, toți cei care s-au înscris la eveniment vor participa la cel mai mare flashmob în aer liber, organizat anul acesta în România. De asemenea, cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre povestea parcului IOR, de la înfiinţarea acestuia până în prezent, pot vizita gratuit expoziţia în aer liber , deschisă pe toată durata lunii mai”, se spune într-un comunicat al Primăriei Sectorului 3, organizatoarea evenimentului, împreună cu Centrul Cultural „Casa Artelor”.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu