Spectacol de muzică electronică, pe acoperiş

Spectacol de muzică electronică, pe acoperiş
07 iulie 2016 Printează articolul

„The biggest rooftop party in town”, adică cea mai mare petrecere de pe acoperișul unei clădiri, continuă și vara aceasta cu invitați care au făcut istorie în muzica electronică. Sâmbătă, 9 iulie 2016, bucureștenii sunt așteptați pe acoperișul showroom-ului Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311,gazda acestui gen de spectacol pentru al patrulea an consecutive. „The biggest rooftop party in town” este organizat de All Time Clubbing, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 și în parteneriat cu dealerul Auto Cobălcescu.

James Zabiela, legenda muzicii electronice

Anul acesta, capul de afiș al „The biggest rooftop party in town” va fi James Zabiela, o legendă a muzicii electronice. Alţi muzicieni care vor putea fi ascultaţi sâmbătă pe acoperişul showroom-ului Auto Cobălcescu sunt Jay Lumen (Ungaria), Reset Robot (UK), Lea Dobricic (Serbia), Nusha, JUST2 și Olivian Nour (România).
Sâmbătă, spectacolul de pe acoperiş se va deschide la ora 19:00 pentru „The biggest rooftop sunset in town”, barul special de cocktailuri și muzica DJ-ului Olivian Nour întreținând atmosfera până la apus.
„Continuitatea The biggest rooftop party a fost decisă de publicul petrecerilor noastre, iubitor deopotrivă de muzică electronică și spații neconvenționale. Pentru cel de-al patrulea an consecutiv vom prinde apusul și răsăritul la înălțime împreună cu mii de tineri din București. E o energie fantastică, eergie care ne face să fim tot mai buni an de an. Conceptul The biggest rooftop party a fost extins și în alte orașe din țară precum Cluj, Timișoara sau Iași. Ne bucurăm să fim ambasadori ai muzicii electronice în întreaga țară”, a declarat Cosmin Eparu, fondator All Time Clubbing.

Cine sunt artiştii de sâmbătă

James Zabiela este o legendă declarată a muzicii electronice care, de peste 20 de ani, continuă să-și surprindă publicul cu producțiile și show-urile sale muzicale. Printre colaborările DJ-ului din Southampton se numără Röyksopp, Readiohead, Sasha și Charlie May.
Jay Lumen a studiat muzica 8 ani la Conservator și deși era pregătit să cânte la un instrument clasic, vioara, pasiunea sa s-a îndreptat către muzica electronică. În prezent, Jay face parte din generația de artiști care au înregistrat un avânt puternic, fiind singurul DJ și producător care a avut în 2010 și 2011 un număr de 6 piese (originale și remix-uri) simultan în topul Beatport.
Reset Robot. Când nu este în turneu în Europa, Australia sau America, DJ-ul din UK mixează la Fabric, Tobacco Docks London, Space Miami și Panorama Bar Berlin.
Reset Robot este un nume care va deveni din ce în ce mai cunoscut pentru fanii dubbed-out, moody techno & house din toată lumea. Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Ida Engberg și Joseph Capriati & Jel Ford sunt câțiva dintre artiștii care au trecut prin studioul său.
Dj Nusha a început circuitul cluburilor din București în 2007, împărțind de atunci scena cu DJ-i renumiți în turneele sale în Europa și Asia. Producțiile sale muzicale de la Suruba X, Crossfrontier Audio și 1trax au fost un succes declarat, ajungând în top 100 Tech House pe Beatport.
Câștigătoare a competiției Burn Studios Residency în 2013, Lea Dobricic este în prezent DJ rezident la prestigiosul club de Ibiza – Privilege, mixând, în același timp, și la petrecerile Elrow din Ibiza și Barcelona. Artista din Serbia a împărțit platanele cu artiști precum Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola.
Olivian Nour, DJ și producător muzical din București, și-a început cariera de producător în 2009, cu releas-uri la Tzinah și Zoo: Tehnique Records.
Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile pe https://www.facebook.com/events/123727278048290/

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu