Serbările din şcoli şi grădiniţe, suspendate în perioada Doliului Naţional

Serbările din şcoli şi grădiniţe, suspendate în perioada Doliului Naţional
11 decembrie 2017 Printează articolul

Serbările din şcoli şi grădiniţe din Bucureşti vor fi suspendate în perioada Doliului Naţional. Concret, şcolile şi grădiniţele din Bucureşti vor suspenda toate serbările sau alte activităţi recreative ori artistice, în cazul în care acestea au fost programate în intervalul 14-16 decembrie. Sunt chiar zilele decretate ca Doliu Naţional în memoria Regelui Mihai I.

O circulară trimisă azi de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti face apel către unităţile de învăţământ în acest sens. Cu atât mai mult cu cât se apropie sărbătorile de Crăciun, este foarte posibil ca asemenea serbări să fi fost programate în săptămâna în care tocmai am intrat. Totuşi, ISMB arată că e vorba numai de o recomandare.

Precizarea ISMB

„Ţinând cont că există o hotărâre de guvern care a stabilit trei zile de la doliu naţional în memoria Regelui Mihai, ISMB a transmis o recomandare către unităţile şcolare şi grădiniţe ca în perioada de doliu să nu se desfăşoare serbări, având în vedere că se apropie Crăciunul, sau alte manifestaţii culturale”, e îndemnul ISMB către reţeaua şcolară a Capitalei.

 

Sursa foto: http://www.gradinitahelen.com

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu