Ziua Porților Deschise la CFR

Ziua Porților Deschise la CFR
31 mai 2016 Printează articolul

Miercuri, 1 iunie 2016, CFR Călători organizează Ziua Porților Deschise în locații feroviare din București și din țară – case de bilete, trenuri și Muzeul CFR.
De ziua lor, adică 1 Iunie, copiii pot învăţa de unde să găsească informații despre mersul trenurilor, de unde să cumpere un bilet etc. Copiii care vor allege să meargă la Gara de Nord din Bucureşti vor putea vizita şi spectaculoasa dioramă de trenulețe a Muzeului CFR.
Micuţii vor face o scurtă călătorie, imaginară de data aceasta, şi vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este aceea de a avea un bilet! Ziua Porţilor Deschise la CFR poate fi urmărită și pe pagina de Facebook a CFR Călători, toţi cei curioşi fiind așteptați cu imagini și povești.
Nu în ultimul rând, CFR reaminteşte faptul că pe tot timpul anului copiii cu vârsta de până la 10 ani beneficiază de 50% reducere la trenurile InterRegio şi Regio – la clasa întâi şi a doua, copiii mai mici de 5 ani putând călători gratuit, fără loc separat.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu