Traseu. Vizitaţi muzeele Bucureştiului cu Autobuzul cultural

by stiriAdmin | decembrie 12, 2017 12:43 am

Puteţi să vă stabiliţi un traseu şi să vizitaţi muzeele Bucureştiului cu Autobuzul cultural. Vine vacanţa! Dar nu neapărat cu trenul din Franţa. Vacanţa de iarnă. Pentru cine nu pleacă din Capitală îi propunem o călătorie prin aglomeraţie, ce-i drept. Dar cum scopul scuză mijloacele, putem spune că în numele tuturor muzeelor din Bucureşti merită totuşi efortul de-a face apel la “Autobuzul cultural”. Costul biletului este de numai 1,30 de lei. La fel ca pe orice alt mijloc de transport în comun din marele oraş.

Staţiile Autobuzului cultural

Vă prezentăm mai întâi staţiile unde opresc cele patru autobuze de pe această linie specială. Aşadar, dacă vedeţi pe frontispiciul maşinii numărul 362, să ştiţi că acesta e mijlocul care vă plimbă pe la cele 30 de muzee bucureştene aflate pe ineditul traseu. Dar iată lista celor 20 de staţii, aşa cum vă promiteam mai devreme.

Lista muzeelor de pe traseul cultural

Vă prezentăm în continuare lista muzeelor aflate pe acest traseu cultural. Fiecare călător va alege unde anume doreşte să coboare, în funcţie de obiectivul cultural pe care vrea să-l cunoască.

Source URL: https://www.stiriutile.ro/traseu-vizitati-muzeele-bucurestiului-cu-autobuzul-cultural/