Târg de Antichități. De unde târguiţi fel de fel de obiecte vechi?

by stiriAdmin | iunie 18, 2019 1:04 pm

De unde târguiţi fel de fel de obiecte vechi? Nimic mai simplu! De la Târgul de antichităţi de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.  În preajma Sânzienelor, peste 40 de colecționari din toată țara vin la Târgul de antichități de la Muzeul Național al Țăranului Român, cu lucruri frumoase, nelipsite înainte vreme din gospodăria țărănească sau de la oraș.

Veniți, vedeți, căutați, cumpărați! 

Târgul de antichități se va desfăşura între 21 și 23 iunie 2019, de la orele 10 dimineața și până la 6 seara. Aici puteți admira și târgui fel de fel de obiecte vechi, precum: piese de costum țărănesc, țesături de interior (covoare, ștergare, fețe de pernă și fețe de masă), icoane pe lemn și pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe,
mobilier crestat, pictat – lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, ceramică, donițe, vase din lemn, putinei, căuce, furci și roți de tors, fuse, vârtelnițe, felinare, ceasuri, candelabre, piulițe și râșnițe de alamă, dar și
publicații socio-etnografice din perioada interbelică, bancnote vechi, timbre cu subiecte etnografice şi multe altele.
Şi cum prin târg tot omul zăboveşte, cei ce vor veni la târg vor fi îmbiaţi cu prăjituri, turtă dulce, cozonaci, miere, dar și bragă sau țuică. Cu siguranţă, din târg nu vor lipsi plantele de leac.
Preţul biletului la Târgul de antichităţi este de 8 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50 %, adică vor plăti 4 lei pentru un bilet. Două zile de târguială la târgul (o)rânduit de Muzeul Național al Țăranului Român.

Source URL: https://www.stiriutile.ro/targ-de-antichitati-de-unde-targuiti-fel-de-fel-de-obiecte-vechi/