Cine are treabă la Primăria Sectorului 4 trebuie să treacă pe la mall

Cine are treabă la Primăria Sectorului 4 trebuie să treacă pe la mall
23 iulie 2017 Printează articolul

Cine are treabă la Primăria Sectorului 4 trebuie să treacă neapărat pe la mall. Şi nu neapărat pentru cumpărături, ci pentru că instituţia şi-a mutat birourile la mall.

Aşadar, toţi cei care au nevoie să rezolve diverse probleme, deci  să meargă la Primăria Sectorului 4 vor trebui să treacă pe la mall şi asta deoarece instituţia s-a mutat cu tot cu arme la mall.  Autoritatea Locală a Sectorului 4 îşi va desfăşura activitatea în Complexul Comercial Grand Arena, situat pe bulevardul Metalurgiei nr. 12 sau Grand Arena Mall, cum este cunoscut de mai toată lumea.  Imobilul din bulevardul George Coșbuc nr. 6-16 nu a fost abandonat de autorităţi, fiind doar intrat într-un proces amplu de consolidare și extindere. Concluzionând, până la finalizarea lucrărilor de consolidare şi extindere, drumul la Primăria Sectorului 4  trece obligatoriu pe la Mall Grand Arena.

Măsura mutării în sediul de la mall este una temporară şi este valabilă până la finalizarea lucrărilor de modernizare.

“Noul sediu al Administrației Locale a fost stabilit în urma unei licitații, al cărei câștigător a solicitat cel mai mic preț pentru plata chiriei.”, subliniază conducerea Primăriei Sectorului 4.

Aşa că, de acum înainte, drumul la primărie poate fi încheiat şi cu o sesiune de cumpărături sau, de ce nu, că tot este vară, cu vizionarea unui film.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu