Permise auto. S-au reluat examenele auto la direcţiile de înmatriculări şi permise

Permise auto. S-au reluat examenele auto la direcţiile de înmatriculări şi permise
15 iunie 2020 Printează articolul

De astăzi, 15 iunie, s-au reluat examenele auto la direcţiile înmatriculări şi premise. Cum era de aşteptat, având în vedere că direcţiile de înmatriculări şi premise auto au fost închise timp de trei luni, din 17 martie a.c., încă de la prima oră cozile au tot crescut în lungime. Cum aglomeraţie era şi înainte, cu atât mai mare a fost astăzi, dar şi multe zile de acum înainte. Şi totul pentru că solicitanţii trebuie să recpecte regulile de distanţare, deci să păstreze acea distanţă enervantă de 1,5 metri între ei. Prioritate la programare au candidaţii ale căror dosare sunt vechi de trei, patru luni.

La Direcţia de înmatriculări și permise auto din Pipera – București, oamenii, nerăbdători să susţină proba teoretică ce le dă voie apoi să o susţină pe cea practică şi, deci să-şi obţină cât mai repede permisul auto mult visat, s-au aşezat la coadă încă de la pra 6:00, chit că instituţia şi-a început programul de lucru la ora 8:00. Pentru susţinerea probei teoretice, se pot face programări online sau prin intermediul școlii de șoferi. De altfel, inclusiv pentru celelalte operaţiuni este recomandabil să vă faceţi programare online. Astfel, intraţi la ghişeu la ora stabilită şi economisiţi mult timp de aşteptare.

Reguli de respectat

Înainte de a veni la Direcţia de înmatriculări și permise auto din Bucureşti sau restul judeţelor, candidaţii trebuie să ştie că au de respectat anumite reguli, anume:

  • trebuie să aveți masca de protecție;
  • trebuie să păstrați distanța de 1,5 metri față de ceilalți candidați, când vă așezați la rând.

Până la ora prânzului, 500 de persoane susţinuseră deja proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere, iar coada nu părea deloc că ar scădea.

Programul de lucru

Programul de lucru pentru candidaţii care au de susţinut proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere este zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00-15:00, Pentru celelalte ghişee (înmatriculări auto, radieri auto, eliberare premise de conducere, certificate de înmatriculare, plăci de înmatriculare etc.) programul de lucru este zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00-20:00.20:00, de luni până vineri.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu