Mogoșoaia ClasicFest. Ateliere gratuite în universul libertăţii

by stiriAdmin | iunie 7, 2021 2:51 pm

Mogoșoaia ClasicFest îi aşteată pe cei mici la ateliere gratuite în universul libertăţii. Sâmbătă şi duminică (12 şi 13 iunie 2021), la Palatul Mogoşoaia va avea loc evenimentul Mogoșoaia ClasicFest. Este vorba de tradiționala întâlnire a artelor, găzduită de Palatul Mogoșoaia, care în acest an propune și atracții pentru copii și adolescenți.

Creativitate, relaxare şi bună dispoziţie

Cele trei ateliere, organizate de Ovalsart, cu sprijinul Arbo Residence Mogoșoia, vor fi adevărate oaze de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă. Cele trei ateliere vor îmbina creativitatea, relaxarea și buna dispoziție, contribuind, totodată,  la îmbunătățirea dexterității și sociabilității tinerilor participanți.

Pe 12 și 13 iunie, de la ora 12:00, Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experiență, îi va ajuta  pe cei mici să pătrundă în universul libertății absolute, adică imaginația. În cadrul atelierul de sâmbătă se vor realiza bijuteri handmade, iar iar în cel de duminică se va picta pe lemn.

Sâmbătă 12 iunie, de la ora 15:00, sub coordonarea Danielei Ioniță, absolventă a Facultății de Arhitectură, va avea loc un atelier intitulat “Arhitectura urbană”. Într-un efort de echipă se va realiza o machetă, iar participanții își vor dezvolta simțul artistic, atenția față de detalii și imaginația.

Înscrierile, pe e-mail

Locurile la cele trei ateliere pentru copii și adolescenți sunt limitate, la fiecare atelier fiind acceptati cel mult zece 10 participanți. Doritorii trebuie să-și exprime dorința scriind pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com[1]. Amănunte despre întreaga desfșurare a festivalului sunt disponibile la adresa: https://www.asociatiaprovalores.ro/mogosoaia-clasic-fest-2021/[2]

Endnotes:
  1. asociatiaprovalores@gmail.com: mailto:asociatiaprovalores@gmail.com
  2. https://www.asociatiaprovalores.ro/mogosoaia-clasic-fest-2021/: https://www.asociatiaprovalores.ro/mogosoaia-clasic-fest-2021/

Source URL: https://www.stiriutile.ro/mogosoaia-clasicfest-ateliere-gratuite-in-universul-libertatii/