Iată tarifele pentru “Litoralul pentru toţi”, ediţia de toamnă 2017

by stiriAdmin | august 28, 2017 2:07 pm

Programul turistic de toamnă “Litoralul pentru toţi”, ediţia 2017, a debutat din 28 august şi va fi valabil până la 1 octombrie. Hotelurile înscrise în acest pachet de oferte au anunţat deja tarifele. Pragul minim înseamnă 159 de lei de persoană pentru şase nopţi de cazare. Asta, în cazul unui hotel de o stea. În funcţie de gradul de confort al hotelului, tarifele pot ajunge până la 605 lei de persoană pentru şase nopţi de cazare, anunţă patronatele din turism.

Mamaia, Constanţa, Eforie

Hotelurile din Mamaia, oraşul Constanţa şi Eforie vin în faţa turiştilor cu tarife diferite, în funcţie de clasificarea unităţii de cazare. Tarifele practicate sunt următoarele:

Sudul litoralului

În sudul litoralului nostru, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, oraşul Mangalia 2 mai şi Vama Veche, hotelurile şi pensiunile propun o serie de categorii de preţuri, evident în funcţie de confort. Tarifele practicate sunt următoarele:

Primul venit, primul servit

Ne aflăm abia la debutul programului turistic de toamnă pentru litoralul românesc, în acest sezon. Până în acest moment, zece hoteluri s-au înscris în acest program, dintre care şapte de două stele şi trei hoteluri de trei stele. Acestea pun la dispoziţia turiştilor un total de 840 de locuri. Trebuie să ştiţi că se merge pe principiul primul venit, primul servit. Pachetele turistice sunt deja în vânzare la toate agenţiile de turism din ţară.

Source URL: https://www.stiriutile.ro/iata-tarifele-pentru-litoralul-pentru-toti-editia-de-toamna-2017/