Goran Bregovic se întoarce în România luna viitoare

by stiriAdmin | august 21, 2017 2:57 pm

Luna viitoare, în septembrie, Goran Bregovic se întoarce în România, unde va susţine un show de senzaţie, în bine cunoscutul stil al artistului balcanic. Alături de Funeral Orchestra, Goran Bregovic va susţine un concert pe 29 septembrie 2017, evenimentul fiind programat a avea loc pe Arenele Romane din București. Fanii lui Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, se vor bucura de toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru. Vor fi anunţaţi, în curând, şi artiștii invitați de Goran Bregovic să-i fie alături la marele concert de la Arenele Romane.

Goran Bregovic s-a născut în 1950, într-o familie cu origini mixte (tatăl croat și mama de origine sârbă). După divorţul părinţilor săi,, Goran a rămas cu mama sa, în Sarajevo.

Exmatriculat pentru lipsă de talent

Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul unor alţi mari compozitori sau inventatori, şi talentul lui Goran Brecovic a fost pus la îndoială de nişte profesori. Înscris la o şcoală de muzică, unde mare parte din copilărie şi-a petrecut-o studiind vioara, instituţia şcolară a decis să îl exmatriculeze pentru lipsă de talent(!?). După exmatricularea copilului Bregovic, mama sa a crezut în talentul fiului său şi i-a cumpărat o chitară.

A trecut prin alte două stiluri muzicale (muzică populară, rock), stilul rock aducându-i popularitatea şi devenind o adevărată vedetă împreună cu formaţia lui de atunci , înante de 1990. Succesul mondial însă l-a cîştigat după 1990, după ce Bregovic s-a dedicat stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: combinația de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.

Prețuri bilete la concertul Goran Bregovic

Preţurile biletelor la concertul lui Goran Bregovic sunt cuprinse între 75 şi 200 de lei, în funcţie de categorie, astfel:

Locurile sunt dispuse în sală în felul următor:

Biletele la concert sunt disponibile pe internet, la adresele:

https://www.viagogo.com/ro/Concert-Tickets/Jazz-and-Blues/Goran-Bregovic-Tickets/E-2264828[1]

https://www.iabilet.ro/bilete-goran-bregovic-in-concert-la-bucuresti-28347/.[2]

Sursa foto: https://commons.wikimedia.org

Endnotes:
  1. https://www.viagogo.com/ro/Concert-Tickets/Jazz-and-Blues/Goran-Bregovic-Tickets/E-2264828: https://www.viagogo.com/ro/Concert-Tickets/Jazz-and-Blues/Goran-Bregovic-Tickets/E-2264828
  2. https://www.iabilet.ro/bilete-goran-bregovic-in-concert-la-bucuresti-28347/.: https://www.iabilet.ro/bilete-goran-bregovic-in-concert-la-bucuresti-28347/.

Source URL: https://www.stiriutile.ro/goran-bregovic-se-intoarce-romania-luna-viitoare/