Festivalul de Spiritualitate, la Romexpo

Festivalul de Spiritualitate, la Romexpo
24 februarie 2016 Printează articolul

Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare – TMA îşi deschide porţile joi, 25 februarie, la Romexpo, în Pavilionul E1.

În cadrul TMA 2016, care va fi deschis până pe 28 februarie, cei prezenţi vor putea testa metode de practici şi diagnosticare sau vindecare, vor afla totul despre terapii de menţinere a stării de sănătate fizică, energetică și spirituală. Totodată, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale (promoţii, discounturi) la: cosmetice bio, diverse sortimente de ceai, sucuri, cărţi, muzică de relaxare, obiecte de artă decorativă, produse de medicină naturistă, printre care şi o varietate de produse apicole. De asemenea, o serie de asociaţii şi cluburi de astrologie, terapii holistice sau medicină naturistă propun publicului preţuri reduse la serviciile lor, aceste discount-uri putând ajunge şi până la 50%.

Psihologi şi terapeuţi cunoscuţi

Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă și Terapii Complementare propune publicului o serie de conferinţe și seminarii cu teme precum: terapiile alternative de vindecare, dezvoltarea personală sau armonia relaţiilor interumane.
Timp de patru zile, unii dintre cei mai cunoscuţi terapeuţi, psihologi și parapsihologi vor iniţia publicul în ceea ce privește diversele faţete ale lumii spirituale care asigură armonia și echilibrul trupului și sufletului.
Evenimentele conexe TMA 2016 pun accentul pe o serie de tehnici de combatere a stresului, de eliberare emoţională și de evitare a emoţiilor negative date de diverse afecţiuni și boli.
În acest sens, consilierul de dezvoltare personală Oana Sorescu va susţine la TMA o serie de seminarii de E.F.T (tehnici de eliberare emoţională), în care va discuta cu cei interesaţi despre modalităţile de eliberare emoţională în cazul dezechilibrelor emoţionale, anxietăţii, fricii, fobiilor, durerilor de cap sau spate, abuzurilor emoţionale, precum și modul de combatere a dependenţelor alimentare.
“Întâlnirile Oanei Sorescu” vor avea loc în fiecare zi a TMA 2016, de joi până duminică, între orele 13.00 şi 14.30.
De asemenea, Miruna Cardoş , preşedinte al Asociaţiei Young Goldfish şi psiholog Psihoterapii Cognitiv Comportamentale susţine în prima zi a festivalului un seminar cu tema “reducerea stresului şi controlul emoţiilor negative”.

Moartea clinică, în dezbatere

În prima zi a festivalului, începând cu ora 16.30, psihologul și parapsihologul Geta Heimerl va susţine o conferinţă pe o temă ce permanent naşte controverse și anume moartea clinică. Publicul va fi iniţiat într-unul dintre misterele spiritualităţii, prin intermediul relevării unor experienţe ale morţii clinice.

Rita Andreea Muresan-sursafoto-facebook

Îngerii păzitori

La Festivalul de Spiritualitate va fi prezentă şi Rita Andreea Mureşan, practician în terapia cu îngeri.

Aceasta va susţine, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 10:00, un seminar despre Îngeri şi Arhangheli, despre viaţă, cu bune şi rele, despre evoluţie, lumină şi iubire.

Fiecare dintre cei prezenţi va avea ocazia să afle despre Îngerul său păzitor şi cum se poate întâlni cu el.

Discuţii astrologice gratuite

Vizitatorii Festivalului interesaţi de cum se aliniază planetele în viaţa lor pot purta, în cele patru zile, discuţii gratuite cu astrologi ai Clubului de astrologie AMON. De asemenea, va fi organizată şi o tombola, având ca premiu un horoscop personalizat. Cei care se înscriu, în zilele festivalului, în cluburile de astrologie prezente la TMA vor beneficia de o serie de reduceri care pot ajunge şi până la 50%.

Echilibrarea energetică şi autovindecare

TMA 2016 vine cu o serie de noutăţi despre tipuri de meditaţii, puterea vindecătoare a transformării interioare şi a iubirii de sine. Speakeri motivaţionali cu experienţă vor susţine conferinţe pe tema autovindecării și a tehnicilor de vindecare holistică (theta healing). De asemenea, Festivalul Spiritualităţii propune vizitatorilor o serie de întâlniri cu terapeuţi atestaţi ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România), care iniţiază publicul într-o serie de metode şi tehnici de echilibrare energetică. Astfel, publicul va face cunoştinţă cu tehnica reiki şi cu alte terapii alternative: reflexoterapie, presopunctura, bioenergoterapie, biomasaj, biorezonanţă.
Programul complet al manifestărilor dim cadrul TMA 2016 se găseşte pe http://www.tma-expo.ro/manifestari-conexe/.

Program de vizitare
• 25 – 27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): între 10.00 şi 18.00
• 28 februarie 2016 (duminică): între 10.00 şi 16.00

Bilete

Biletele pot fi achiziţionate şi online prin accesarea platformei de vânzare bilete de pe website-ul http://romexpo.ro/bilete/ro/home
• Bilet intrare adulţi şi studenţi: 10 lei/zi
• Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate- intrare gratuită.
• Tarif acces parcare : 3 lei/ oră

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu