Cadou de Crăciun din partea Schoenbrunn Palace Orchestra din Vienna

by stiriAdmin | noiembrie 30, 2017 1:41 am

Bucureştenii, dar mnu doar ei vor avea parte de un cadou de Crăciun din partea Schoenbrunn Palace Orchestra din Vienna. Un regal muzical este anunţat pentru 23 decembrie în Bucureşti, la Sala Palatului, unde va concerta Schoenbrunn Palace Orchestra din Vienna. Evenimentul e programat să înceapă la ora 20:00, prezentând o splendoare tipică strălucirii din preajma Crăciunului.

Cei ce îndrăgesc muzica lui Johann Strauss vor avea şi un cadou. Anume să asculte glasul sopranei Simona Eisinger. Atmosfera de pe scenă va fi completată cu o serie de alţi interpreţi, dar şi de balerini.

Scurtă istorie

Schoenbrunn Palace Orchestra a fost înfiinţată în 1977, până în prezent oferind spectacole de înaltă clasă atât în Viena, cât şi în alte capitale ale lumii. Prezenţa scenică, sunetul unic şi vestimentaţia impecabilă a artiştilor dau aerul imperial al unei grandioase desfăşurări de forţe.

Publicul are ocazia să asculte nemuritoarele opere ale marilor compozitori care au făcut să strălucească o întreagă epocă, de la Johann Strauss şi Wolfgang Amadeus Mozart până la Joseph Haydn sau Franz Schubert.

Source URL: https://www.stiriutile.ro/cadou-de-craciun-din-partea-schoenbrunn-palace-orchestra-din-vienna/