Un spectacol de neratat. The Australian Pink Floyd

by stiriAdmin | februarie 2, 2018 7:59 pm

Un spectacol de neratat este cel susţinut la Sala Palatului din Bucureşti de către The Australian Pink Floyd. Spectacolul live de la Bucureşti, care va avea loc pe 5 mai 2018, de la ora 20:00, este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment, trupa australiană concertând până acum în peste 35 de ţări din lume.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv şi psihedelic, care şi-a dedicat întreaga activitate muzicală legendarei trupe Pink Floyd. The Australian Pink Floyd

 

s-a înfiinţat în urmă cu 30 de ani, în Adelaide, Australia. În cei 30 de ani, The Australian Pink Floyd a susţinut spectacole memorabile şi care au adunar milioane de spectatori. În prezent, trupa are în componenţă 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi şi chiar fondatori: Steve Mac – vocal şi chitară, Colin Wilson – chitară bass şi vocal şi Jason Sawford – clape.

Show-ul, inspirit de celebra trupă Pink Floyd

Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd şi are la bază lumini, animaţii şi stereograme laser 3D, adică ingredientele necesare să impresioneze publicul spectator. Trebuie subliniat că The Australian Pink Floyd este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Biletul VIP – 310 lei

La aniversarea a 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic.

Biletele sunt disponibile în reţeaua http://www.eventim.ro[1], preţurile, în funcţie de categorie, fiind următoarele:

Endnotes:
  1. http://www.eventim.ro: http://www.eventim.ro

Source URL: https://www.stiriutile.ro/un-spectacol-de-neratat-australian-pink-floyd/