“Trenurile zăpezii” vin cu reduceri de tarif de până la 56 %

“Trenurile zăpezii” vin cu reduceri de tarif de până la 56 %
30 decembrie 2017 Printează articolul

Vom avea un motiv în plus să călătorim mai mult. Mai ales că “Trenurile zăpezii” vin cu reduceri de tarif de până la 56 %. Măsura este valabilă de la 1 ianuarie şi până la 28 februarie 2018. În această perioadă vor fi reduceri de tarif de până la 56% la călătoria cu „Trenurile zăpezii”, anunţă CFR Călători. Este vorba despre trenurile care circulă spre Valea Prahovei, Piatra Neamţ şi Vatra Dornei.

Reducerile vor fi aplicate pentru călătoria în vagoanele de clasa a doua şi vor fi de diverse categorii de preţ, în funcţie de ziua în care se efectuează călătoria.

Exemple de tarife

De pildă, în cazul în care călătoriţi de luni până joi la clasa a doua cu un tren InterRegio, tariful va fi redus cu 25%. Pe când în zilele de week-end veţi beneficia de o reducere între 31 şi 56%.

CFR Călători dă şi câteva exemple de tarife reduse. Pe distanţa între Bucureşti şi Predeal veţi plăti 30,60 lei. Pe ruta între Constanţa şi Braşov biletul redus va costa 60,45 lei. Acelaşi tarif va fi şi de la Bucureşti la Piatra Neamţ. Cei care călătoresc de la Iaşi până la Vatra Dornei vor scoate din buzunar 50,70 lei.

De unde luaţi bilete

Există mai multe modalităţi de achiziţionare a biletelor cu preţ redus, fie online, accesând portalul www.cfrcalatori.ro, fie de la automatele XsellKiosk din gări ori de la automatele ZebraPay, dar şi de la casele de bilete din gări sau din agenţiile de voiaj CFR. Bilete de tren se pot cumpăra şi de la agenţiile de turism autorizate pentru acest gen de serviciu.

 

 

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu