Târgul Cadourilor de Crăciun şi Antique Market

Târgul Cadourilor de Crăciun şi Antique Market
06 decembrie 2016 Printează articolul

Târgul Cadourilor de Crăciun şi Antique Market se vor desfăşura între 7 şi 11 decembrie 2016 la Pavilionul Expoziţional Romexpo.  Târgul Cadourilor de Crăciun va urma modelul capitalelor europene. Viena, Praga, Paris sau Bruxelles, de exemplu, organizează în fiecare an  pieţe şi târguri de Crăciun cu oferte tot mai tentante, cu scopul de a atrage tot mai mulţi turişti dornici să se bucure de atmosfera special sărbătorilor de iarnă.

După cum mărturiseşte organizatorul (Romexpo), obiectivul evenimentului este de a atrage peste 250 de expozanţi producători sau importatori direcţi care vor să intre în contact direct cu publicul cumpărător, având posibilitatea de a vinde direct către aceştia la preţuri speciale.

Târgul Cadourilor de Crăciun se va desfăşura pe două categorii.

  • Expoziţie de produse specifice sărbătorilor de iarnă, precum îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, decoraţiuni, pachete de vacanţă, obiecte de artă şi antichităţi, produse alimentare, etc. cu standuri la interior şi căsuţe din lemn la exterior.
  • Zone de distracţie în interior şi exterior, care vor include concursuri, carusel, tombole, colinde etc.

Târgul Cadourilor de Cărciun se desfăşoară la Romexpo, în Bucureşti, B-dul Mărăşti nr. 65-67, Sectorul 1, în perioada 7-11 decembrie, între orele 10:00 – 17:00.

 

Antique Market Târgul Cadourilor de Crăciun şi Antique Market

 

În acelaşi interval, Romexpo va găzdui şi Antique Market. “Ne dorim ca pe întreaga perioadă de desfăşurare Romexpo sa devină locul de întâlnire atât al artiştilor, cât şi al iubitorilor de artă şi al colecţionarilor. Antique Market îşi propune să gazduiasca, pentru expunere şi evaluare, piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă şi multe altele. Piaţa antichităţilor în România cunoaşte, în ultimii ani, o creştere asteptată.”, subliniază reprezentanţii Romexpo.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu