“Tărâmul fermecat”, cel mai mare parc de distracţii

“Tărâmul fermecat”, cel mai mare parc de distracţii
26 iunie 2016 Printează articolul

“Tărâmul fermecat”, cel mai mare şi modern parc de distracţii din Bucureşti, a fost inaugurat sâmbătă, 25 iunie 2016. Pentru că “Tărâmul fermecat” este tema aleasă pentru noul parc de agrement Tei, aici cei mici se vor putea întâlni cu Ileana Cosânzeana, Făt – Frumos, Verde Împărat, dar şi pasărea măiastră şi balaurul cu şapte capete atunci când vor dori să petreacă o zi specială într-o lume a poveştilor şi aventurii.

Roller coster unic în România

Infrastructura modernă impresionantă, pusă la bătaie în nou deschisul parc de distracţii din Sectorul 2 al Capitalei, este doar un pretext pentru copii de a pătrunde într-o lume de basm, cu provocări, cu încercări, plus un motiv excelent pentru cei mai mari de a redeveni copii, de a resimţi bucuria căutării prin varietatea de atracţii aflate la dispoziţie.
Parcul, a cărui suprafaţă este de 7 hectare, adăposteşte o lume magică, cu personaje din basme româneşti, cu scene de poveste, un concept în care vizitatorii îi regăsesc pe Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos şi Verde Împărat, dar şi „Balaurul cu şapte capete” sub forma unui roller coster unic în România.

Roata mare, înaltă de 63 de metri

“Tărâmul fermecat”, cel mai mare parc de distracţii

Roata mare sau „Pasărea măiastră”, a cărei înălţime este de 63 de metri, este una dintre atracţiile principale ale parcului. Roata este dotată cu 44 de cabine care vor funcţiona atât vara, cât şi iarna.
Aventura continuă pe „Tărâmul celălalt” adică în Casa groazei, la „Herghelia Ilenei Cosânzene” – caruselul de poveste instalat în cadrul parcului, precum şi la „Hora ielelor” în care doritorii se vor prinde prin lanţuri zburătoare.

copii masinuteCei mai mici vor fi pur şi simplu fascinaţi de maşinuţele electrice care sunt decorate sub forma unor personaje de poveste de pe tărâmul lui Făt Frumos şi se pot bucura de locuri de joacă cu leagăne, tobogane şi saltele gonflabile. De asemenea, şi copiii vor gusta aventura la roata mică ce se ridică până la o înălţime de 16 metri şi este dotată cu 12 cabine.
“Tărâmul fermecat”, cel mai mare parc de distracţii
caluti
Aici se găsesc tot felul de aparate de joacă pentru copii, de la cele clasice, precum lanţurile şi căluţii, la cele mai moderne şi mai pline de aventură, precum roata sau maşinuţele electrice. Fiecare, de la mic la mare găseşte cum să se distreze şi să-şi umple ziua în cel mai atractiv mod chiar aici, în Bucureşti, deci fără să plece din oraş. O veste cu atât mai bună pentru copii, având în vedere că tocmai a început vacanţa de vară.

Distracţie şi voie bună pentru turişti

Noul parc de agrement este o invitaţie nu doar pentru locuitorii Sectorului 2, ai Capitalei şi judeţelor din jur, ci şi pentru turiştii prezenţi în Bucureşti, care vor putea îmbina vizitarea obiectivelor istorice şi culturale cu o zi de distracţie şi bună dispoziţie. „Tărâmul fermecat” este, astfel, nu doar un spaţiu al bucuriei pentru vizitatori, ci şi o sursă de creştere economică pentru municipiul Bucureşti, prin generarea unei cereri suplimentare de servicii turistice, pentru bunuri şi servicii conexe (comerţ, construcţii, transporturi, industria alimentară, industria mică şi de artizanat, etc). Se speră ca acest nou parc să fie un frate mai mic al foarte cunoscutului parc Prater din Viena, Austria, care atrage foarte mulţi vizitatori.
Programul de funcţionare a parcului de agrement este următorul:
• Marţi, miercuri, joi şi vineri – între orele 10:00 – 21:00.
• Sâmbătă şi duminică – între orele 10:00 – 22:00.
În zilele de luni, parcul este închis.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu